- Ole Gunnar er et forbilde

Solskjær hylles av United-trener.

(Dagbladet.no): På Manchester Uniteds websider blir Ole Gunnar Solskjær i dag hyllet som en helt. Reservelagstrener Rene Meulensteen beskriver kristiansunderen som et forbilde for alle etter kampen for å komme tilbake på banen.

- Han har vært fantastisk, sier Meulensteen.

- Ole Gunnar inspirerer ungdommene, han snakker til dem og bidrar både i gruppa og til hver enkelt av medspillerne, forteller treneren.

Langtidsskadet

Solskjær har vært borte fra fotballen i over et år, men har i det siste kommet tilbake og spilt noen kamper for Manchester Uniteds B-lag. I sin første opptreden tålte han bare en omgang, mens i går holdt han i 77 minutter mot Bolton.

- Han er en rollemodell for alle gjennom sin profesjonalitet, det ville vært idiotisk å ikke benytte seg av kompetansen hans, sier Rene Meulensteen.

- Hvis noen ikke lærer av Ole Gunnar, vet jeg ikke hvem de lærer av. 

Hvorfor er Ole Gunnar Solskjær et forbilde for deg? Si din mening!

SNART TILBAKE: Ole Gunnar Solskjær nærmer seg stadig comebeack i Premier League. Nå hylles han av Uniteds reservelagstrener. Foto: SCANPIX
SNART TILBAKE: Ole Gunnar Solskjær nærmer seg stadig comebeack i Premier League. Nå hylles han av Uniteds reservelagstrener. Foto: SCANPIX Vis mer