Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Ole Gunnar er kanskje den aller hyggeligste personen jeg har møtt»

Dagbladet møtte David Beckham.

MADRID (Dagbladet): David Beckham tjener millioner på å spille fotball i Real Madrid. Dagbladet møtte 30-åringen før lanseringen av en reklamefilm for Adidas, som er sponsor for både spilleren og Real.


Manchester United er og blir klubben i Beckhams hjerte, og han ble godt kjent med Ole Gunnar Solskjær mens han spilte der.

- Ole Gunnar er kanskje den hyggeligste personen jeg har møtt og de fleste jeg har møtt som kjenner han sier akkurat det samme. Som fotballspiller utmerker han seg spesielt som avslutter, det er ikke mange som avslutter og scorer mål som han gjør, skryter Beckham.

Da jeg forteller han at Solskjær har tegnet ny kontrakt med klubben og muligens vil fortsette som trener, blir Beckham overrasket og uttrykker glede på Solskjærs vegne.

- Det høres bra ut, og jeg er sikker på at United setter stor pris på han. Jeg er glad for at han lykkes. Det er veldig synd han har slitt med skader de siste årene, men Ole ser ut til å trives. Han har et fint hjem og en skjønn liten familie, smiler Beckham, men forklarer at å jobbe som trener ikke hadde vært noe for han.

- Jeg har sagt at jeg ikke vil jobbe som trener eller manager, og det står jeg fast ved. Min lidenskap er fotballakademiene mine, og jobben som UNICEF-ambassadør. Det er det jeg vil drive med når jeg er ferdig som fotballspiller. Dessuten har jeg jo tre sønner jeg også skal ta vare på, det får holde med å trene opp dem, ler han.

Les hele Dagbladets eksklusive David Beckham-intervju i papirutgaven.

Der forteller Beckham blant annet om:

image: «Ole Gunnar er kanskje den aller hyggeligste personen jeg har møtt»

• Hvorfor han startet sine fotballakademier for barn

• Møtet med Rosenborg i Champions League

• De stadig skiftende hårfrisyrene

• Karrieren videre i Real Madrid

• Forholdet til Manchester United

GAMLE VENNER: Beckham skryter av sin gamle lagkamerat Ole Gunnar Solskjær.
MØTTE RBK TO GANGER: Les om David Beckhams inntrykk i dagens papirutgave av Dagbladet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media