- Ole Gunnar fikk tydelig beskjed om at vi ikke ønsket at han dro over

Molde-ledelsen sier Solskjær har stilt deres tillit på prøve.

SOLSKJÆR ANGRER IKKE: - Jeg vet at jeg har mitt på det tørre, sier Ole Gunnar Solskjær. Han beklager at det ble så mye mediastyr, men sier han ville angret mer om han hadde avslått muligheten til å snakke med Aston Villa. Foto: Erik Hattrem/Dagbladet
SOLSKJÆR ANGRER IKKE: - Jeg vet at jeg har mitt på det tørre, sier Ole Gunnar Solskjær. Han beklager at det ble så mye mediastyr, men sier han ville angret mer om han hadde avslått muligheten til å snakke med Aston Villa. Foto: Erik Hattrem/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Klokka 12.36 kom Molde-manager Ole Gunnar Solskjær, direktør Tarje Nordstrand Jacobsen og styreleder Øystein Neerland inn på presserommet på Aker Stadion, for en pressekonferanse etter sjokkmeldingen om at Aker og Kjell Inge Røkke kutter sponsorstøtten etter sesongen.

Årsaken er misnøye med Ole Gunnar Solskjærs tur til England i går, der han møtte Aston Villa til uformelle samtaler om den ledige managerjobben.

- Det er hovedsaklig det siste døgnet som har avstedkommet denne pressekonferansen og preget mediebildet rundt Molde fotballklubb. Det ene er at Aker trekker seg ut, det andre er alle ryktene og spekulasjonene rundt framtiden til Molde og Ole Gunnar Solskjær, sier Nordstrand Jacobsen.

- Samarbeidet med Aker har Molde satt enormt stor pris på. Dessverre er det blitt satt på prøve og det har fått en konsekvens.

- Det er viktig for oss å belyse at det var en henvendelse Ole Gunnar orienterte meg om onsdag, fra Aston Villa som ville snakke med ham. Vi hadde kort samtale om det, og utgangspunktet var at Ole Gunnar skulle reise over fredag og snakke med dem, men at det skulle skje så stille og rolig som mulig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer