- Ole Gunnar kan ringe meg når han vil

Ferguson lover råd til manager Solskjær, som ble hyllet på Old Trafford.

POPULÆR: Ole Gunnar Solskjær tok endelig farvel med Manchester United i kveld, og fikk sin takk av Alex Ferguson.Foto: SCANPIXREUTERS/Phil Noble
POPULÆR: Ole Gunnar Solskjær tok endelig farvel med Manchester United i kveld, og fikk sin takk av Alex Ferguson.Foto: SCANPIXREUTERS/Phil NobleVis mer

(Dagbladet): En smørblid Ole Gunnar Solskjær mottok et fullsatt Old Traffords hyllest i minuttene før kampstart i Manchester i kveld.

Foran storkampen mot Arsenal fikk nordmannen komme ut på stadion for å markere sitt endelige farvel med Manchester United etter 14 år som spiller og trener i klubben, den lengste perioden noen ikke-brite har opplevd.

Ferguson ga sin tidligere elev en minneplakett med bilder av gode minner fra tida, mens Solskjær nøt den varme jubelen fra en flombelyst hjemmestadion.

- Alt fra første minutt og frem til i dag. Det har vært en utrolig reise, og jeg har hatt en fantastisk tid her. Klubben har vært fantastisk med meg, og supporterne har selvsagt gjort oppholdet mitt veldig, veldig hyggelig, sa Solskjær, ifølge TV 2.

Solskjær har blitt feiret også to ganger tidligere, både da han ble hyllet av Manchester United-supporterne  og fikk æresvakt før Roy Keanes retur som Sunderland-trener i september 2007, og under testimonalkampen mot Espanyol i august 2008.

Sistnevnte var 37-åringens avskjed som spiller på Old Trafford.

Nå reiser Ole Gunnar Solskjær til norsk fotball og Molde, med full støtte fra manager Alex Ferguson.

- Alle ønsker Solskjær alt det beste. Det er en stor utfordring for ham å dra til Molde, men han ønsker den karrieren, og det ønsker jeg ikke å fraråde, sier skotten til TV 2.

- Han kan ringe meg når han vil om råd, det vet han godt, sier Ferguson.

PS! Også de chilenske gruvearbeiderne som ble fanget under jorda tidligere i år fikk vise seg fram på Old Trafford-gresset før kampen.