- Ole Gunnar kan ringe meg når han vil

Ferguson lover råd til manager Solskjær, som ble hyllet på Old Trafford.

POPULÆR: Ole Gunnar Solskjær tok endelig farvel med Manchester United i kveld, og fikk sin takk av Alex Ferguson.Foto: SCANPIXREUTERS/Phil Noble
POPULÆR: Ole Gunnar Solskjær tok endelig farvel med Manchester United i kveld, og fikk sin takk av Alex Ferguson.Foto: SCANPIXREUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En smørblid Ole Gunnar Solskjær mottok et fullsatt Old Traffords hyllest i minuttene før kampstart i Manchester i kveld.

Foran storkampen mot Arsenal fikk nordmannen komme ut på stadion for å markere sitt endelige farvel med Manchester United etter 14 år som spiller og trener i klubben, den lengste perioden noen ikke-brite har opplevd.

Ferguson ga sin tidligere elev en minneplakett med bilder av gode minner fra tida, mens Solskjær nøt den varme jubelen fra en flombelyst hjemmestadion.

- Alt fra første minutt og frem til i dag. Det har vært en utrolig reise, og jeg har hatt en fantastisk tid her. Klubben har vært fantastisk med meg, og supporterne har selvsagt gjort oppholdet mitt veldig, veldig hyggelig, sa Solskjær, ifølge TV 2.

Solskjær har blitt feiret også to ganger tidligere, både da han ble hyllet av Manchester United-supporterne  og fikk æresvakt før Roy Keanes retur som Sunderland-trener i september 2007, og under testimonalkampen mot Espanyol i august 2008.

Sistnevnte var 37-åringens avskjed som spiller på Old Trafford.

Nå reiser Ole Gunnar Solskjær til norsk fotball og Molde, med full støtte fra manager Alex Ferguson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer