Noah Solskjær muntlig enig med ny klubb

Ole Gunnar Solskjær har kjøpt bolig i Ålesund

To av Ole Gunnar Solskjærs barn skal framover spille for klubber i Ålesund. Den tidligere Manchester United-manageren har dessuten kjøpt bolig i Ålesund.

TIL ÅLESUND: Ole Gunnar Solskjær, her sammen med sønnene Noah Solskjær (t.v.) og Elijah Solskjær etter treningskampen mellom Kristiansund og Manchester United i 2019, har kjøpt hus i Ålesund. Nå skal eldstesønnen Noah spille for Ålesunds-klubben Spjelkavik IL. Foto: Audun Braastad / NTB
TIL ÅLESUND: Ole Gunnar Solskjær, her sammen med sønnene Noah Solskjær (t.v.) og Elijah Solskjær etter treningskampen mellom Kristiansund og Manchester United i 2019, har kjøpt hus i Ålesund. Nå skal eldstesønnen Noah spille for Ålesunds-klubben Spjelkavik IL. Foto: Audun Braastad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noah Solskjær (22) fikk sommeren 2019 et innhopp for Kristiansund Ballklubb i treningskampen mot Manchester United, som da var under ledelse av pappa og manager Ole Gunnar Solskjær.

Året etter fikk han eliteseriedebuten for KBK. Nå gjør 22-åringen som sin lillesøster og flytter til Ålesund for å fortsette fotballkarrieren på Sunnmøre.

Karna Solskjær (19) forlot Manchester Uniteds damelag til fordel for AaFK Fortuna forrige måned.

Storebror Noah, som i fjor var på utlån fra Kristiansund BK til Sogndal, følger altså etter: Ole Gunnars eldstesønn er muntlig enig med Spjelkavik IL, som innehar 5.-plassen i 3. divisjon avdeling 2. Det bekrefter Spjelkavik-trener Magnus Oltedal til Dagbladet.

Sunnmørsposten omtalte nyheten først. Videre skriver Nytt i Uka at Ole Gunnar Solskjær har kjøpt bolig på Åse i Ålesund, til en verdi på 4,85 millioner norske kroner.

Ifølge Dagbladets opplysninger er boligen kjøpt til barna Karna og Noah mens de spiller fotball i jugendbyen.

Karna er allerede på plass i byen og i gang med karrieren i AaFK Fortuna.

- Meget bra blikk for spillet

Bare formalitetene gjenstår før Noah Solskjær er Spjelkavik-spiller og kan flytte til samme by.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer