Ole Gunnar Solskjærs juleshow

Manchester United- Ipswich 2-0. Ole Gunnar Solskjær ga vakrere gaver til United-fansen enn det Julenissen kan prestere i kveld. To mål av ypperste klasse. - Det er ingen spisskrise i United, sier Ole Gunnar.

Med Dwight York suspendert og Andy Cole og Teddy Sheringham på skadelista, er Solskjær den eneste tilgjengelige av de vanlige United- spissene. I går spilte Ryan Giggs sammen med nordmannen på topp.

- Det har i media vært mye snakk om spisskrise i United etter Liverpool-kampen, men Ryan viste i dag at han ikke bare er en fantastisk vingspiller, men også at han kan spille spiss på et høyt nivå, skriver Ole Gunnar på hjemmesiden sin.

Og med Solskjær i målform som i går, trenger ikke United flere goalgettere på banen.

- Jeg er selvsagt meget godt fornøyd med å score to mål. Det lover godt nå foran den tøffe juleperioden, skriver han.

Drillo-skryt

Foran rekordstort publikum på Old Trafford - 67597 tilskuere - leverte Ole Gunnar to mål som fikk ellers så nøkterne Egil Olsen til å ta fram superlativene i studio hos Canal+.

- Det er sjelden jeg har sett Ole Gunnar så bra, sa den tidligere landslagssjefen.

Det første målet scoret Solskjær etter at Ipswich-forsvaret ga retur på et langt framspill fra David Beckham. Solskjær spilte vegg med sin spisskollega for anledningen - Ryan Giggs - før han rundet Ipswichs sjanseløse keeper Richard Wright og trillet ballen i åpent mål.

- Vidunderlig mål

- Veggspillet var helt praktfullt, sier Drillo.

Det andre målet startet også med en vidunderpasning fra Beckham som Solskjær elegant dempet. En liten dytt på ballen med låret tok ham forbi Fabian Wilnis. Avslutningen var hard og nok en gang umulig å stoppe for Wright.

- Den andre scoringen var vidunderlig. Mottaket og måten han satte den i mål på, er av meget høy klasse, sier Drillo.

Frykter våren

- Jeg synes målene til Solskjær var absolutt fantastiske, særlig det andre. Gutten er en av de beste avslutterne jeg noensinne har kjent. Ni av ti ganger kan du vedde livet ditt på at han scorer, sier United-sjefen.

Ferguson er mer nøktern i forhold til den åtte poeng store ligaledelsen. Han mener stillingen er flatterende fordi Arsenal har hatt tøffe bortekamper mot mange av de andre storklubbene, mens United fortsatt har disse oppgjørene i vente. Sir Alex frykter serieinnspurten.

- Mars og april er månedene. Det er da ting blir avgjort. Det er tøft for alle da, og du får ingenting gratis, sier Ferguson.

Sir Alex tror ikke på Julenissen. I alle fall ikke i april.

VIDUNDERLIG: - Det er sjelden jeg har sett Ole Gunnar så bra, sier Drillo etter gårsdagens kamp på Old Trafford.
SUPERPAR: Ryan Giggs og Ole Gunnar fungerte veldig bra sammen.