- Ole Gunnar var veldig snill som trener

Susanne (13) spilte med Solskjær på sletta.

HELDIGE FÅ: Ole Gunnar Solskjær ledet en treningsøkt for utvalgte jenter og gutter på den regntunge hovedbanen på Ekebergsletta.Foto: THOMAS RASMUS SKEIG/DAGBLADET
HELDIGE FÅ: Ole Gunnar Solskjær ledet en treningsøkt for utvalgte jenter og gutter på den regntunge hovedbanen på Ekebergsletta.Foto: THOMAS RASMUS SKEIG/DAGBLADETVis mer

EKEBERGSLETTA (Dagbladet.no): Kjendiser og store idrettsfolk gjester Ekebergsletta daglig under Norway Cup-uka, men det er ingen tvil om hvilken profil som har skapt mest hysteri både blant spillere og foreldre.

Da nasjonalikonet Ole Gunnar Solskjær, beæret med Peer Gynt-prisen i går, kom til sletta for å trene 20 utvalgte spillere tok det helt av.

Susanne (13) var en av de som fikk en drømmetrening med forbildet.

- Dette var kjempegøy og han var veldig snill som trener. Også var han veldig flink, sier Susanne Lund Strand til Dagbladet.

Laget til Susanne, Team Nes, hadde akkurat blitt slått ut av turneringen før treninga. Hun kunne ikke fått et bedre plaster på såret.

- Jeg er Manchester United-fan, så det passet bra. Han hadde noen nye tekniske øvelser, men noe av det hadde jeg gjort fra før, sier Susanne.

Litt lenger bort rusler en søkkvåt Solskjær inn i teltet med et enormt følge av autografjegere og pressefolk.  Manchester United-treneren synes ikke å ha blitt mindre populær selv om han har lagt fotballskoene på hylla.

Ole Gunnar Solskjær besøker Norway Cup i regi av Statoil Hydro, og skal i løpet av dagen trene 40 utvalgte jenter og gutter på Ekebergsletta.

Dagbladet kommer tibake med intervju med Solskjær og mer stoff fra Norway Cup utover dagen.

HYSTERI: Ole Gunnar Solskjær var en svært populær mann blant de unge fotballspillerne på Ekebergsletta da Manchester United-legenden gjestet Norway Cup.Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET
HYSTERI: Ole Gunnar Solskjær var en svært populær mann blant de unge fotballspillerne på Ekebergsletta da Manchester United-legenden gjestet Norway Cup.Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/DAGBLADET Vis mer