Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ole Gustav Gjekstad slutter i Larvik

Må på trenerjakt.

SLUTTER. Larviks trener Ole Gustav Gjekstad gir seg etter sesongen.
Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix
SLUTTER. Larviks trener Ole Gustav Gjekstad gir seg etter sesongen. Foto: Fredrik Varfjell / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad har bestemt seg og blir ikke med Larvik videre etter at sesongen er slutt, melder håndballklubben i en pressemelding.

- Jeg har tenkt over det en stund og det har dratt seg til. Det var mange faktorer både for og imot, og jeg vil savne alle jeg har jobbet sammen med, sier Gjekstad til NTB.

- Jeg har vært trener i 12 år og vil gi meg selv noen andre og kanskje større utfordringer for framtiden. Jeg er stolt av produktet som Larvik har utviklet seg til, sier Gjekstad.

Gjekstad har ledet laget de siste fire sesongene, og fornyer ikke kontrakten som utløper 31. mai 2015.

Under Gjekstads siste periode som trener har klubben vunnet fire seriemesterskap, fre NM-titler og fre sluttspillsmesterskap. Klubben har også spilt en Champions League-finale, våren 2013.

- Larvik Håndballklubb har satt stor pris på samarbeidet med Gjekstad og er svært takknemlig for det arbeidet han har gjort i klubben så langt. Nå er målsettingen å avslutte det gode samarbeidet med nye NM-, serie og sluttspillstitler nå i romjulen og våren 2015, skriver Larvik Håndballklubb i pressemeldinga.

Larvik opplyser at de har kjent til Gjekstads beslutning ei ukes tid. Klubben har allerede startet arbeidet med å finne Gjekstads erstatter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling