-  Ole kommer tilbake

Midt i feriekosen på Santorini fikk landslagssjef Åge Hareide i går beskjed om at tre av landslagsspillerne hans var skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mest uvisshet knytter det seg til Ole Gunnar Solskjærs (31) skade.

Kneskaden som satte ham ut av spill det meste av fjoråret har begynt å krangle igjen, og Solskjær var derfor ikke med i United-troppen som i går satte kurs for sesongoppladning i USA.

«I det siste har jeg ikke vært i nærheten av å kunne gi 100 prosent på trening, så derfor er det naturlig at jeg står over USA-turen,» skriver Ole Gunnar Solskjær på sin hjemmeside på internett.

I løpet av de første dagene skal han undersøkes av en knespesialist, og Solskjær utelukker ikke at det kan være snakk om et nytt langvarig skadeavbrekk.

«(...) jeg trener styrke og sykling for å holde formen vedlike. Å spille fotball er uansett ikke noe alternativ nå inntil jeg får beskjed fra det medisinske apparatet i klubben. I og med at jeg ikke trener fotball så ser det mørkt ut med tanke på seriestarten i år,» skriver han videre.

-  Krysser fingrene

Åge Hareide var kjent med at Solskjær raskt fikk kjenning med kneskaden da han returnerte til England etter fotballferien.

-  Det var ingen indikasjon på at noe var galt før han kom skikkelig igang igjen i England. Ole Gunnar var da innstilt på å kline til for fullt framfor å lunte rundt og passe på kneet sitt resten av livet. Derfor er dette naturligvis en nedtur for både ham, United og landslaget, sier Hareide til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer