Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ishockey:

Ole-Kristian Tollefsen mister VM og resten av sesongen etter hodeskade

VM ryker.

SKADD: Landslagskaptein Ole-Kristian Tollefsen er ferdig med ishockeysesongen. Det betyr at det heller ikke blir noe VM i Paris på ham.
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix</span>
SKADD: Landslagskaptein Ole-Kristian Tollefsen er ferdig med ishockeysesongen. Det betyr at det heller ikke blir noe VM i Paris på ham.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

Landslagskaptein Ole-Kristian Tollefsen er ferdig med ishockeysesongen. Det betyr at det heller ikke blir noe VM i Paris på ham.

Tollefsen plaget fortsatt av hjernerystelsen han pådro seg under trening i starten av februar.

– Det kunne ha skjedd på hvilken trening som helst. Det var uflaks. Jeg kjente med en gang at det ikke var bra og forlot isen med en gang, sier han til Färjestads hjemmeside.

Tollefsen har fått behandling helt siden uhellet var ute. I samråd med legene har han bestemt av sesongen er over. 29. mars fyller Tollefsen 33 år.

– Jeg ønsker å gå ut med det, fordi jeg er lei av alle spørsmålene jeg får. jeg vet at folk bryr seg om hvordan jeg har det, men det blir for slitsomt å snakke om det. Jeg kjenner to nære personer som har fått sine karrierer ødelagt for tidlig på grunn av hjernerystelse, og jeg har respekt for denne typen skader. Det neste jeg vil er å komme meg tilbake til en normal hverdag, sier Ole-Kristian Tollefsen.

Onsdag kveld var han på plass i Löfbergs Arena der han så at Färjestad tok seg til kvartfinalen i SHL-sluttspillet.

Tollefsen sier at han ønsker å bli helt frisk før han overhodet tenker på noen comebackplaner.

– Jeg kommer ikke til å gjøre noe forhastet. Jeg må bli fullstendig friskmeldt før jeg gjør noe.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media