Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ole Selnæs klar for Saint-Etienne

Kun den medisinske testen gjenstår.

TIL FRANKRIKE: Rosenborg og Saint-Etienne er enige om en overgang for Ole Selnæs.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TIL FRANKRIKE: Rosenborg og Saint-Etienne er enige om en overgang for Ole Selnæs. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Rosenborg og Saint-Etienne er enige om en overgang for Ole Selnæs (21). Det melder Rosenborg på sine hjemmesider.

Selnæs reiser i dag til Frankrike for å få på plass sine personlige betingelser og gjennomgå en medisinsk sjekk.

Dermed mister den regjerende liga- og cupmesteren sin beste spiller i sesongen 2015. Selnæs ble også kåret til Tippeligaens beste spiller.

- Det er ikke noe vi jubler for, men sånn er fotballen, sier trener Kåre Ingebrigtsen til RBK.no.

- Vi mener at vi har fått en bra pris på Ole, og når han var såpass lysten på en overgang så føler vi det var riktig for begge parter å gå inn i forhandlinger med Saint-Etienne. Men jeg må innrømme at det er litt vemodig, fortsetter Rosenborg-treneren.

Også hovedpersonen selv synes det er vemodig.

- Det føles veldig vemodig og trist egentlig. Samtidig ser jeg fram til å kunne utvikle meg som fotballspiller ved å spille på et høyere nivå enn Tippeligaen, sier 21-åringen.

Saint-Etienne spiller på høyeste nivå i Frankrike. For bare noen uker siden signerte tidligere Rosenborg-spydspiss Alexander Søderlund for klubben. Dermed gjenforenes de to som har vært blant de aller mest toneangivende i Rosenborgs suksessesong i Frankrike.