Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ole slått ut av farlige bakterier

STAVANGER (Dagbladet): Ett år etter at Ole Klemetsen måtte amputere fingeren, har gule stafylokokker gått løs på EM-mesterens albue. Bakteriene er spesielt farlige dersom de setter seg i ledd. Legene har nå gitt Ole treningsforbud.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Ole er på bedringens vei. Vi maler ikke fanden på veggen før vi må, sier pappa John Klemetsen til Rogalands Avis. Big-John forsikrer at sønnens albu er blitt bedre sjøl om bakteriene ikke har sluppet taket ennå. # Lett jogging er det eneste Ole Klemetsen får lov til. Oles neste kamp går 31.januar i London.

Det var i begynnelsen av forrige uke at albuen hovnet opp og ble vond. En legesjekk konkluderte med gule stafylokokker. Ole vet ikke sjøl hvordan han har fått de skumle bakteriene, men tror det må ha vært før han dro på treningsleir til Gran Canaria for en måned siden.

Gule stafylokokker behandles med penicillin eller annen antibiotika.

- Ikke mange vet dette, men jeg holdt faktisk på å stryke med i fjor da jeg måtte amputere fingeren min. Jeg tåler ikke penicillin og ble svært dårlig, sier Ole Klemetsen til RA.

Ole Klemetsen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!