- Ole sterkere - Thomas smartere

Hvem tror du vinner av Ole Klemetsen og Thomas Hansvoll? Her er ekspertenes tips.

Setter du penger hos en bookmaker er Ole Klemetsen er favoritt i norskeduellen mot Thomas Hansvoll. Klemetsen vant også sist, men det var på disk av Hansvoll og etter en runde i gulvet for Stavanger-bokseren.

NTB har tatt en ringerunde til personligheter og eksperter i Bokse-Norge:

Steffen Tangstad, VM-utfordrer 1986

- Dette oppgjøret er helt åpent. Mye avgjøres ved om Hansvoll klarer å prestere på det nivået han har gjort på trening i det siste eller ikke. Og han må også holde hodet kaldt. En Ole Klemetsen på sitt beste bør klare dette.

Svein Erik «Spiker'n» Paulsen, europamester 1974

- Blir kampen langvarig, er det en fordel for Ole. Hansvoll kan ha en sjanse dersom han klarer å få til noe før man er kommet halvveis. Begge bokserne bør opptre mer profesjonelt enn forrige gang de møttes - Ole i konsentrasjonen, Thomas når det gjelder tenningsnivået.

Rune Lillebuen, proffbokser

- Jeg hadde tro på Hansvoll forrige gang. Det gjør jeg i enda sterkere grad nå. Jeg tror han stopper Klemetsen før femte runde er over. Hansvoll har et bedre forsvar og en bedre punch i slagene sine enn mange vet. Jeg tror også at han nå har selvtillit til å la slagene flyte fritt.

Morten Pedersen, Dagbladets bokseekspert

- Dette holder jeg som helt åpent. Forrige gang var jeg 100 prosent sikker på at Ole skulle slå ut Thomas tidlig. Nå ser Hansvoll sterkere ut - både i slag og kondisjon.

Ronald Larsen, boksekommentator

- Dette tror jeg Ole vinner, men det er helt avgjørende hvordan han opptrer i de tre første rundene. Det har en tendens til å blåse i topplokket hans.

Ørnulf Hansen, boksepresident

- Normalt vinner Ole. Han er mye, mye sterkere fysisk enn motstanderen, men Thomas er en smartere bokser.

Anders Werner Øfsti, boksekommentator NRK

- Ole er kanskje ikke like sikker på sin egen uovervinnelighet som før. Kanskje tåler han heller ikke slagene like godt, men jeg tror likevel mest på ham. Han er en bedre bokser enn Hansvoll.

Mogens Palle, boksepromotor

- Denne kampen er meget vanskelig å spå utfallet av, og jeg våger ikke å komme med noe tips. Men kampen er blitt mye større enn den forrige.

(NTB/Dagbladet.no)