Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- O'Leary blir Newcastle-manager

Hvis Aston Villa får nok penger.

(Dagbladet.no): I ei uke har Newcastle-styret lett etter klubbens nye manager. I dag hevder The Sun at David O'Leary er førstevalget som etterfølger til Bobby Robson.

Newcastle-styreformann Freddy Shepheard skal ha forhandlet med Aston Villa-eier Doug Ellis i helga. Det handler om penger.

Ellis vil ikke slippe O'Leary før Aston Villa får omlag 25 mill. kroner. Det skal ikke være tvil om at den tidligere Leeds-treneren er interessert.

- Newcastle er en vidunderlig klubb med fantastiske supportere. Som spiller likte jeg alltid å spille mot dem, de er en klubb som alltid prøver å spille fotball, skrev O'Leary i kampprogrammet før Villa møtte nettopp Newcastle for ei uke siden.

Birmingham-sjef Steve Bruce var en annen kandidat til Newcastle-jobben, inntil han i dag meldte seg ut av kampen.

- La oss gjøre det klart, jeg har ikke til hensikt å stikke. Det skylder jeg supporterne, klubbstyret og spillerne jeg har hentet inn, sier Bruce ifølge Sky Sports.

<B>FLYTTER NORDOVER?</B> Ifølge engelske aviser vil Newcastle ansette irske O'Leary.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling