Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

O'Leary risikerer straff

David O'Leary kjeftet seg opp på tribunen. Nå må han svare for seg hos forbundet. Les siste nytt fra engelsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var måten Chelseas Graeme Le Saux tacklet Danny Mills på som satte O'Learys sinn i kok. Leeds-manageren klarte ikke å styre seg og protesterte vilt i pausen - mot dommer Paul Durkin og assistentdommer Phil Sharp. Det endte med at dommer Durkin sendte O'Leary på tribunen.

Og nå må Leeds-sjefen trolig belage seg på en straff.

- Jeg er ikke stolt av meg selv, men jeg håper Paul Durkin, som er en hyggelig fyr, skjønner hvorfor jeg ble så sint når han ser episoden på nytt, sier O`Leary.

Han er forberedt på å bli innkalt til Det engelske fotballforbundet (FA).

- Der kommer jeg til å si hva jeg mener og jeg ser fram til å forklare hva som skjedde, sier O'Leary.

Han må uansett vente på rapporten fra Durkin før han vet om han blir straffet. Dommeren ville ikke si hva som skjedde i pausen og hvilke ord O'Leary brukte:

- Det er mellom meg, David O'Leary og FA.

O'Leary har tidligere blitt utestengt en kamp.

- Jeg har forsøkt å være mer avslappet i år fordi det går ikke an å vinne kampen mot dommerne, men etter denne tacklingen klarte jeg ikke å la være. Da jeg så episoden på tv ble jeg bare mer gal, forteller O'Leary.

Fowler kjemper mot tida

Robbie Fowler kjemper for å bli klar til Champions League-kampen mot Boavista på onsdag. Liverpool-spissen ble behandlet på Melwood i går. Fowler er ikke den eneste Liverpool-spilleren som sliter med skade om dagen. Markus Babbel, Stephane Henchoz, Gregory Vignal, Dietmar Hamann og Igor Biscan er alle ute av spill. I tillegg til Fowler fikk Steven Gerrard, Emile Heskey og Jerzy Dudek føling med skader i helga. Midlertidig sjef Phil Thompson kan likevel glede seg over at Michael Owen er på vei tilbake. - Michael er tilbake i trening og er ikke langt unna, sier Thompson på

SNART KLAR: Michael Owen er på vei tilbake. Foto: SCANPIX
<B>SINT: David O'Leary måtte ta plass på tribunen etter at han skjelte ut dommeren. Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart