O'Leary truer med å slutte

Eirik Bakkes sjef i Leeds, David O'Leary, truer med å trekke seg fra managerjobben.

Irske O'Leary har vært en kjempesuksess i Yorkshire-laget siden han overtok for George Graham for tre år siden.

Nå sliter både han og klubben etter sju ligakamper uten seier. Tidligere i uka ble Leeds slått ut av Uefa-cupen og i går ble det målløst borte mot Everton.

Fansen ga høylytt uttrykk for sin misnøye. Verst gikk det ut over managerassistent Brian Kidd, som overtok for legenden Eddie Gray denne sesongen.

- Enkelte av tilhengerne våre gjør meg kvalm. Jeg vil at de skal vite at Brian blir her så lenge jeg er her, sier O'Leary til Daily Mail og legger fram det enkle alternativet:

- Hvis folk vil at jeg skal slutte, så gjør jeg det.

Også styreformann Peter Ridsdale var ille ute i går. Ridsdale ble truet med arrest da han gikk over banen på slutten av kampen i går. Han kan også få straff fra det engelske fotballforbundet etter at han ville roe ned sine egen fans.

- Det Mr. Ridsdale gjorde var dumt. Det ble kanskje godt mottatt av Leeds-fansen, men det var et slag rett i trynet for Everton-fansen like ved, sier politiinspektør Dave Willmann til avisa.

(Dagbladet.no)

<B>UTEN MÅL:</B> David Batty hopper høyt i en duell, men han og resten av Leeds-spillerne har bare scoret i en av de siste sju kampene.