O'Leary vil se Helstad og Karadas i kamp

Leeds-manager David O'Leary har hatt samtaler med Thorstein Helstad og Azar Karadas. Nå vil han å se Brann-duoen i aksjon mot Bradford i morgen.

Thorstein Helstad var fornøyd etter møtet med Leeds-sjefen,

- Han fortalte litt om klubben og bruken av unge spillere, og hvordan han bygger opp laget. En veldig sympatisk kar, sier Helstad til Bergensavisen.

Det var ikke planlagt at duoen skulle spille kamper under oppholdet i Leeds, men spillerne har tydeligvis gjort inntrykk. I morgen spiller Leeds-reservene mot Bradford. David O'Leary vil at Helstad og Karadas skal spille kampen.

- Hvorvidt det blir noe av dette, vet jeg ennå ikke. Men jeg er lysten på å spille, sier Helstad.

Brann bestemmer seg trolig for om Helstad og Karadas får spille mot Bradford i dag.

- Vi har bestemt oss for å se på saken i formiddag. Det blir feil å si noe om hva jeg mener før jeg har diskutert det med Arne Møller, sier klubbformann Harald Andersen til BA.

Agent Rune Hauge bekrefter at Brann-duoen har imponert Leeds.

- Rapportene forteller at Leeds liker dem - både som spillere og mennesker, sier Hauge,

KENNETH HØIE, Haugesund-keeperen, er ifølge Fotball247 aktuell for Charlton. Klubben trenger ny keeper og har vist stor interesse for U21-keeperen. - De har sett han på video, og dette kan gå fort, sier Nils Halvor Berge, sportslig leder i FKH. Høie reiser trolig på prøvespill i neste uke.

LEE DIXON har vært Arsenal-spiller i 13 år, men til sommeren kan det være slutt. Backens framtid på Highbury er usikker. Dixons kontrakt går ut til sommeren, men den blir neppe fornyet.

KEVIN KEEGAN, Jim Jefferies og Howard Kendall er ifølge engelsk presse på Bradfords styreformann Geoffrey Richmonds liste over managerkandidater. Richmond starter med intervjuer denne uken, men vil ikke bekrefte hvilke personer han har på ønskelista.

TARIBO WEST er innleid fra AC Milan til Derby i tre måneder. Nå har den nigerianske midtstopperen fått beskjed om at Wests arbeidstillatelse er i orden. West debuterer trolig hjemme mot Bradford på lørdag.

GIOVANNI TRAPPATONI, Italias landslagssjef, advarer England før morgendagens landskamp. - Vi ser på dette som en stor test - ikke som en vennskapskamp. Vi må kjempe som om vi slåss for kvalifisering. Det er veldig viktig for oss å slå England, sier Trappatoni.

ALEX FERGUSON mener at Premier League-spillerne er for myke, og ikke vet hva smerte er. - Folk vil ikke føle smerte - faktisk vet de ikke hva det er. Livsstilen er endret. Ingen går noe sted lenger, alle reiser med bil. Det har gjort folk mykere ikke bare fysisk, men først og fremst mentalt, sier Ferguson.

Kilder; Fotball247, The-Sun, The Mirror, Sky Sports, Teamtalk.

(Dagbladet.no<)

<B>JUBELGUTTER: Azar Karadas og Thorstein Helstad jubelet etter 4-0 over Molde. Nå er de ønsket av Leeds.
BRANN-FAN: Leeds-manager David O'Leary jakter på Branns to kronjuveler.