Olimb-suksess i comebacket

Ken André Olimb er tilbake i tysk ishockey og har bidratt sterkt til at Düsseldorfer EG har fått en solid start på sesongen.

GOD START: For Ken Andre Olimb. Foto: Tore Meek / NTB Scanpix
GOD START: For Ken Andre Olimb. Foto: Tore Meek / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sist fredag ble den norske landslagsprofilen matchvinner da laget hans serieåpnet med 2-1-seier over Adler Mannheim etter forlengning.

Søndag var Iserlohn motstander i kamp nummer to, og igjen fikk Olimb notert målpoeng på veien mot det som ble en enkel 5-1-seier. 29-åringen slo den nest siste pasningen da lagkamerat John Henrion sendte Düsseldorfer EG opp i 2-0-ledelse tidlig i annen periode. Scoringen kom i overtall.

Med fem poeng på to kamper har Düsseldorf kun EHC München foran seg på tabellen så langt. I neste serierunde venter Schwenninger. Den kampen spilles kommende fredag.

Ken André Olimb har de siste to sesongene spilt i svenske Linköping sammen med broren Mathis. De norske brødrene var imidlertid ikke med i SHL-klubbens planer for årets sesong. Dermed gikk turen tilbake til Düsseldorf for Ken André, mens Mathis endte i Skellefteå.

Kontrakten med Düsseldorfer EG strekker seg ut 2020/21-sesongen. Den norske hockeyprofilen spilte også for den tyske storklubben fra 2013 til 2016.

Ken André Olimb ble etter forrige sesong tildelt Gullpucken som Norges beste ishockeyspiller.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer