Oliver Occean sørget for tre poeng til Odd

Scoret kampens eneste mål mot Sandefjord.

Odd forlenget Sandefjords tapsrekke i eliteserien til ni strake kamper.

Oliver Occean sørget for at telemarkingene dro hjem til Skien med tre poeng etter å ha vunnet 1-0.

Sandefjord-comebacket i eliteserien startet lovende med seks poeng på tre kamper, men så har det stoppet helt opp.

Lørdag gikk de på sitt niende nederlag på rad. I forrige eliteserierunde traff vestfoldingene bunnen for fullt, da det ble hele 1-6 mot Molde og jumboplass på tabellen.

Det fikk trener Lars Bohinen til å vurdere og bytte sin velkjente 3-5-2-formasjon, men mot Odd var det ingen endringer.

- Vi strever etter å få selvtillit, det å finne de gode opplevelsene. Vi er nødt til å gripe etter alt vi kan. I dag spiller vi mer kontrollert. Vi har muligheten til å utligne, men marginene er imot oss for tiden, og vi får ikke presset ballen inn, sa Bohinen til C More etter kampen.

Valg Det kan ha vært et dårlig valg av Bohinen, for han måtte se sitt mannskap slite med å skape målsjanser mot Odd. Selv om det var tydelig at Sandefjord-laget var mye mer på enn mot Molde, opptrådte mange av spillerne nervøst og uten mye selvtillit.

I første omgang slapp vertene sin motstander til flere store muligheter, som gjestene på utrolig vis ikke omsatte i scoringer. Sandefjord på sin side skape ingenting.

Annen omgang fortsatte som den første, og allerede åtte minutter ut i omgangen fikk Dag-Eilev Fagermo det han så gjerne ville ha.

Oliver Occean fikk ballen rett utenfor 16-meteren og banket til med et lavt skudd. Jakob Busk klarte ikke å hindre ballen i å gå i mål.

- Det er det som er utfordringen vår, at vi ikke dreper kamper. Det burde vi ha gjort i dag og det er for dårlig at vi ikke gjør det. På den annen side vinner vi, sa Fagermo.

Forsøk Sandefjord forsøkte å komme inn i kampen igjen, men et solid defensivt Odd-lag, hadde få problemer med å hindre hjemmelaget de store mulighetene for utligning.

Først på overtid fikk de den store sjansen, men Sondre Rossbach avverget glimrende Jean Alassane Mendys forsøk.

- Vi spiller med mange unge gutter, og så gjør Sondre enn sånn matchvinnende redning. Det vokser han på, sa Fagermo.

Odd står med seks kamper uten tap, men kun to av dem har endt med seier. De klatret opp til 5.-plass på tabellen, men kan bli passert av Viking søndag.

(NTB)