Oliver Solberg måtte bryte i familieduellen: - Fryktelig synd

Far-sønn-duellen mellom Petter og Oliver Solberg ble ikke av det langvarige slaget i Rally Wales fredag. Tekniske problemer ødela for yngstemann.

FAR OG SØNN: Oliver og Petter Solberg. Foto: NTB scanpix
FAR OG SØNN: Oliver og Petter Solberg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Allerede på fredagens første fartsprøve fikk Oliver Solberg trøbbel med bilen og måtte stoppe langs veien. Ikke lenge etter passerte far Petter, og han fikk naturlig nok vondt i pappahjertet.

- Dårlige nyheter fra SS2. Vi stoppet på etappen med tekniske problemer. Jeg tror det er styringen. Noe er ødelagt, og vi klarte ikke styre bilen, så måtte stoppe. Ikke det vi ønsket oss i det hele tatt, skrev Oliver Solberg på sin Twitter-konto.

Han la samtidig til at både han selv og kartleser Aaron Johnsen har det bra og er positive.

Måtte bryte

Solberg junior kom seg ikke i gang og måtte bryte fredagens etappe i Rally Wales. Dermed ble ikke debuten i rally-VM det han hadde sett for seg.

Pappa Petter ble på sin side nummer fire i WRC2-klassen på den andre fartsprøven, og han fulgte deretter opp med samme plassering på den tredje. Han taper samtidig jevnt og trutt tid til teten.

WRC2-klassen ledes av franske Pierre-Louis Loubet. Norske Ole-Christian Veiby, som vant prøve nummer tre, er kun 5,5 sekunder bak. Deretter følger Petter Solberg. Han har 20,8 sekunder opp til mannen i tet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer