Olofinjana hevder Monaco lyver

Monaco hevder at en dårlig medisinsk test var grunnen til at de i siste liten trakk seg fra 20-millionersovergangen for Seyi Olofinjana (24). -  De snakker usant, hevder Brann-spilleren.

Overfor Dagbladet forklarte Monacos pressesjef Pierre Joe i går kveld at grunnen til at overgangen gikk i vasken skyldtes «noe med den medisinske testen».

-  Dette er naturligvis veldig synd for spilleren og Monaco. Vi ønsket ham virkelig, men så lenge testresultatene ikke er tilfredsstillende kan vi ikke gå videre med denne overgangen. Da hjelper det ikke engang hva manager Didier Deschamps ønsker. Hele saken er veldig lei, for vi var veldig nære, sier Pierro Jo.

Han kunne ikke utdype hva på den medisinske testen som ikke holdt mål.

-  Foreløpig har jeg bare fått høre at testen ikke var bra nok. Noe mer vet jeg ikke.

-  Dårlig unnskyldning

Olofinjana hevder at påstanden fra Monaco er løgn.

-  Jeg er ingen doktor, men etter den siste testen onsdag kveld sa legen til meg at alt var ok. Det kan også sjåføren som kjørte meg fra og til hotellet bekrefte. Han var tilstede hele tida. Jeg vet ikke hvorfor de nå sier dette. Det høres ut som en dårlig unnskyldning, sier Olofinjana til Dagbladet.

Brann-lege Jon Schjelderup ble opprørt da Dagbladet i går konfronterte ham med uttalelsene til Monacos pressesjef.

-  Dette er helt uforståelig. Alt var ok da jeg sjekket spilleren før han kom til Brann for to år siden. Siden har han ikke hatt noen alvorlig skade som skal velte noen overgang. Da må de i så fall ha gravd fram noe som er ukjent for meg, og det tror jeg ikke noe på, sier Schjelderup til Dagbladet.

Han sier rett ut at dette er råttent spill fra Monaco sin side.

-  Det er umoralsk å skyve det medisinske foran seg hvis det er slik at de ikke ønsker spilleren likevel.

-  Dårlig behandlet

Olofinjana legger ikke skjul på at han er skuffet over Monaco.

-  Ikke over at overgangen ikke gikk i orden, men måten de behandlet meg på. Ikke én gang kom det noen fra klubben for å snakke med med. Jeg satt for det meste alene på hotellrommet mitt. Det var veldig uprofesjonelt, sier Olofinjana.

-  Ikke overrasket

Sportslig leder Per-Ove Ludvigsen i Brann innrømmet i går at han satt med en følelse av at overgangen ikke ville bli gjennomført.

-  Jeg er nok ikke så overrasket som alle andre, nei. Monaco virket litt kjølige til hele greia, det viser blant annet måten de behandlet George på da han var der nede, sier Ludvigsen til Dagbladet.

Brann vil ikke forfølge påstanden om at Olofinjana skal ha strøket på legetesten.

-  Vi vil uansett ikke selge George til en klubb som ikke vil ha ham. Det positive i dette er at vi nå får beholde en god spiller.

Ludvigsen frykter ikke at interessen rundt midtbanespilleren nå vil kjølne.

-  Monaco får mene hva de vil, men vi vet at han er helt frisk. Det vil nok også en eventuelt ny klubb finne ut når de tar ham inn på test. Han spiller jo tross alt fast på Brann og Nigeria.

SKUFFET: Seyi Olofinjana er inntil videre Brann-spiller etter at Monaco trakk seg fra handelen i går. Trolig forsvinner han til Wolverhampton en av de første dagene.