Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- OLs største stjerne

SOLDIER HOLLOW (Dagbladet): Toppidrettssjef Bjørge Stensbøl (54) hyller Ole Einar Bjørndalen (28) som OLs største stjerne etter hans andre strake gull i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med en stor klump i halsen forsøkte den solbrune sjefen i Olympiatoppen å sette ord på Ole Einar Bjørndalens fantastiske prestasjoner i dette OL.

- Han demonstrerer her at han hører hjemme blant de aller største. To gull i skiskyting og olympisk poeng i langrenn er en prestasjon på linje med hva Bjørn Dæhlie og alle andre store har oppnådd. Man blir følelsesmessig berørt av å se slikt, sier Bjørge Stensbøl til Dagbladet.

Og slutter ikke der:

Full kontroll

- Ole Einar er OLs største stjerne, uansett idrett og nasjonalitet. Husk at skiskyting er en idrett med ørsmå marginer, men Ole Einar har likevel full kontroll nå. Når jeg snakker med ham virker han så trygg, harmonisk, blid og utadvendt. Alt stemmer for ham nå, og han viser ingen svakhetstegn, sier Stensbøl.

- Hva er det som gjør Ole Einar så spesiell?

- Han er ekstremt godt trent, og er rett og slett en større og bedre idrettsmann enn alle de andre. Han tar vare på alle detaljer og stiller bedre forberedt enn andre, sier Stensbøl.

Kjendisfest

Bjørndalens andre strake bragd kom foran et vell av celebriteter. På tribunen var kronprins Haakon, kronprnisesse Mette-Marit, prinsesse Anne av Storbritannia, IOC-president Jacques Rogge og idrettspresident Kjell O. Kran.

I VERDENSROMMET: Nå får Ole Einar Bjørndalen ei stjerne i verdensrommet oppkalt etter seg. Vital, som er hovedsponsor for skiskytterne, har gjennom et London-basert firma kjøpt seg retten til å døpe ti stjerner i verdensrommet.<P>
Hele Norges coronakart