Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Olsen:- Lettere enn ventet

Landslagssjef Morten Olsen var lettet etter slaget i Parken pinseaften fordi han hadde trodd på enda tøffere norsk motstand.

- Jeg trodde ikke nordmennene ville ha gitt oss så mye plass. Dessuten fikk vi ikke så mange nøyaktige lange baller imot oss. Henning Berg er mer nøyaktig i avleveringene enn Claus Lundekvam og Ronny Johnsen, kommenterte Olsen, som var svært fornøyd med egne spillere.

- De kjempet stort og ga publikum mye fin fotball. Dessuten var dette et viktig steg på EM-veien, sa Olsen, som måtte justere noe da Nils Johan Semb kjørte John Arne Riise inn på midtbanen.

- Claus Jensen måtte vike plass fordi han ikke er god nok duellspiller, sa Olsen, som fryktet gode norske hodespillere.

- Derfor trakk vi flere spillere tilbake på dødballer. Vi mestret det bra, oppsummerte Olsen, som mente Norge vil få det hardt på Ullevaal neste onsdag.

- Romania er et fantastisk lag som tar poeng både i Oslo og i Parken, fortsatte Olsen, som minnet om den sterke danske junistatistikk i Parken.

- Her er vi uinntakelig om sommeren, sa han. Danmark har ikke tapt en viktig kamp i Parken siden på 1960-tallet.

Olsen ville ikke kommentere norsk spillestil denne for danskene hyggelig sommerkveld.

- I fotball er det mange meninger, men det passer ikke Danmark å spille som nordmennene, sa han.

Foreløpig er ordkrigen lagt død.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media