- Olsen er EM-kandidat

ÅRÅSEN (Dagbladet): Lillestrøm- Molde 1- 1. Med Andreas Lund borte fra Molde-angrepet, sto midtbane-eleganten Odd Inge Olsen fram som Moldes farligste mann foran mål. Molde-trener Erik Brakstad nominerte ham umiddelbart til EM-kandidat.

- I fjor scoret jeg bare fire. I år er det meningen at vi på midtbanen skal score mer, sier Olsen til Dagbladet.

Olsens utlikningsmål for Molde var praktfullt. Trønderen dro en frekk tunnel på LSK-kaptein Torgeir Bjarmann, før han plasserte ballen iskaldt bak Emille Baron i høyre hjørnet.

- Det var fint, ja, gliser Olsen.

Aktuell for Semb


Med sin enorme løpskraft var han den drivende kraften bak Moldes mange kontringer på den sleipe Åråsen-matta. Molde-trener Erik Brakstad var imponert over Olsen, og utelukker ikke at trønderen kan komme i EM-diskusjonen. Høsten 1998 var Olsen i Sembs tropp.

- Hvis han fortsetter på dette nivået, kan han bli aktuell, sier Brakstad til Dagbladet.

Sjøl er Olsen mer avmålt.

- Jeg har overhodet ikke tenkt på EM.

Det har han heller ikke hatt grunn til. For bare drøye to måneder siden trodde alle at han ville miste hele vårsesongen etter en korsbåndsskade i kneet. Men han slapp operasjon.

Lett


- I dag følte jeg meg utrolig lett i kroppen. Jeg kan ikke huske å ha hatt så bra overskudd som jeg har nå, sier Olsen.

De to siste sesongene har Molde-gutta vært breiale før sesongstart, og lovet RBK kamp om seriegullet. Sjøl etter en bra sesongstart er de litt mer nøkterne i år.

- Vi er nok ikke på RBK-nivå enda, mener Olsen.

Og får støtte av Knut Anders Fostervold:

- Vi trenger mer tid til å spille inn alle nykommerne i systemet. Men jeg er veldig fornøyd med åpninga, sier Fostervold til Dagbladet.

per.angell.berntsen@dagbladet.no