FIRE NYE: Danmarks landslagssjef Morten Olsen supplerte søndag troppen til EM-kvalifiseringskampen mot Norge med fire nye spillere. Foto: EPA/BRIAN STEWART
FIRE NYE: Danmarks landslagssjef Morten Olsen supplerte søndag troppen til EM-kvalifiseringskampen mot Norge med fire nye spillere. Foto: EPA/BRIAN STEWARTVis mer

Olsen henter inn fire nye i Danmarks tropp mot Norge

Poulsen, Jørgensen, Junker og Nordstrand.

Danmarks landslagssjef Morten Olsen supplerte søndag troppen til EM-kvalifiseringskampen mot Norge med fire nye spillere.

Simon Busk Poulsen (Alkmaar), Nicolai Jørgensen (Leverkusen), Mads Junker (Roda) og Morten Nordstrand (FC København) kalles inn i den danske troppen som dermed vil bestå av 22 spillere når den samles tirsdag - en uke før kampen i Parken.

Junker var i troppen til landskampen mot Skottland tidligere i måneden, uten å spille. Poulsen spilte den forrige av sine 12 landskamper mot Island i EM-kvalifiseringen i juni. Jørgensen har vært i landslagstroppen før, men har ennå ikke debutert. For Nordstrand er det første landslagsinnkalling på to år.

- Det er sammensetningen av hele troppen som avgjør den skarphet vi kan prestere. Det er rollefordelingen under kampene som er viktig, og det er ofte kvaliteten blant spillerne på benken som avgjør om man vinner, sa Olsen.

Han utelukker ikke at troppen kan bli ytterligere supplert.

(NTB)