Olsen i mål - Carew på topp

ULLEVAAL: Dagbladet.no tror Nils Johan Semb er på linje med leserne, og bruker de samme utespillerne som mot Romania. Se laget!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Thomas Myhre reiser hjem til Sunderland i morgen, og dermed blir det Frode Olsen som vokter målet mot Bosnia-Hercegovina. På tross av god innsats på trening må Erik Holtan nøye seg med en benkeplass.

Dagbladet.nos landslag mot Bosnia (4-4-2):

Frode Olsen
-----------
Christer Basma
Henning Berg
Claus Lundekvam
André Bergdølmo
-----------
Steffen Iversen
Trond Andersen
Eirik Bakke
John Arne Riise
-----------
Ole Gunnar Solskjær
John Carew

Det signaliserte Semb da han delte ut overtrekksvest til Viking-keeperen på den defensive drillingen på dagens trening.

Der fikk Claus Lundekvam også bekreftelsen han har håpet på siden han steppet inn for skadde Ronny Johnsen lørdag. Southampton-stopperen får fortsette mot Bosnia, det samme gjelder kaptein Henning Berg, og backene Christer Basma og André Bergdølmo.

Holder på midtbanefireren

På hjemmebane skal det mye til for at landslagssjefen ikke bruker 4-4-2, systemet som fungerte så godt mot Danmark for snart fem uker siden.

I går stengte treninga, og i dag valgte landslaget å ikke terpe den offensive formasjonen. I stedet ble det skutt frispark på en pappmur.

Hvis Semb skal endre noe, blir det trolig inn med Øyvind Leonhardsen eller Tommy Svindal Larsen. Vi tror landslagssjefen beholder Eirik Bakke og Trond Andersen sentralt, og fortsetter med Steffen Iversen og John Arne Riise på kantenene.

Dermed får også John Carew ny tillig på topp, sammen med Ole Gunnar Solskjær i en mer offensiv rolle enn i Bucaresti. Carew sleit voldsomt i gjørma mot rumenerne, men kan bli en viktig murbrekker og oppspillspunkt mot bosnierne.

Slik vil også Dagbladet.no sine lesere ha det. I vår avstemning fra vil 48 prosent ha Carew og Solskjær i angrep, mens langt færre stemmer på å vrake Valencia-spissen eller visekapteinen fra Kristiansund.

At Lundekvam fortsetter er også populært. Hele 72 prosent av folket støttet Claus' i kravet om å få spille hos Dagbladet.no.

Vinnerlag

Semb får også klapp på skulderen om han fortsetter med Andersen/Bakke. Nesten halvparten av leserne ville ha denne duoen framfor enn annen sentral midtbanekombinasjon.

Så heter det også: Aldri gjør endringer på et vinnerlag. Det er nok Semb veldig klar over før avspark i morgen.

Stem du også, eller se hvilket lag folket vil ha!

FØRSTEVALG:</B> Frode Olsen erstatter Thomas Myhre i morgen.
PÅ MIDTBANEN:</B> Dagbladet.no tror Nils Johan Semb fortsetter med Litj-Ivers på høyrekanten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer