STÅR UTEN KLUBB: Dag Alexander Olsen håpet på en avtale med Odd i vinter, i stedet er han både kontraktsløs og kneskadd. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
STÅR UTEN KLUBB: Dag Alexander Olsen håpet på en avtale med Odd i vinter, i stedet er han både kontraktsløs og kneskadd. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Olsen ødela korsbåndet på Odd-trening

Tidligere Valencia-angriper spilte for kontrakt.

Dag Alexander Olsen spilte for å få ny kontrakt i Odd Grenland, men pådro seg mandag korsbåndskade.

- Jeg er blitt fortalt at det vil ta et sted mellom tre og tolv måneder. Er jeg heldig, er jeg tilbake før seriestart i 2013. I verste fall går nesten hele sesongen neste år, sier Olsen til Varden.

Han pådro seg skaden under en vending på trening. Olsen står uten kontrakt etter denne sesongen. Varden skriver samtidig at venstrebacken Paul Addo er aktuell for Portland Timbers i Major League Soccer.

Samtidig ønsker ikke Odd å tilby Mattias Andersson ny kontrakt som spiller. Svensken er derimot aktuell for en jobb som spillerutvikler i junioravdelingen.

- I utgangspunktet ville jeg spille ut 2013-sesongen, men samtidig kan jeg få en stor mulighet til å lære meg noe jeg vil holde på med framover. Så det vil være et vanskelig valgt. Først og fremst må Odd komme med noe kontret. Deretter må jeg ta den vurderingen, sier Andersson til Varden.

Den tidligere Strømsgodset- og Fredrikstad-vingen påpeker at det ikke er pengene som avgjør.

- Da hadde jeg blitt værende i Fredrikstad. Der ville jeg hatt 40.000 kroner mer i måneden, sier Andersson.

(NTB)