Olsen prøver seg i Schalke

Strømsgodsets Lasse Olsen satser på å spille seg til kontrakt med den tyske storklubben Schalke 04 neste uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den hurtige 28-åringen reiser til Frode Grodås' gamle klubb mandag, og skal trene med Schalke ut uka. Målet er en proffavtale.

- Jeg har faktisk et realistisk håp om å få tilbud om kontrakt, selv om det er en lang vei å gå. Nå må jeg vise meg skikkelig fram. Det er jo en storklubb i Bundesliga det dreier seg om, sier Lasse Olsen til

Drammens Tidende

.

Strømsgodset legger ingen hinder i veien for Olsens prøvespill, men vil eventuelt kreve overgangssum siden vingen har to år i gjen på kontrakten i Godset.

- Dette er spennende og morsomt. Schalke 04 er tydeligvis interessert, sier Olsen som får trene sammen med stjerner som Ebbe Sand, Andreas Möller og Marc Wilmots i bundseligaklubben.

Det er den norske agenten Terje Liverød som har skaffet Olsen oppholdet. Liverød eksporterer vanligvis sør-amerikanske fotballspillere til Tyskland fra basen i Argentina.

(Dagbladet.no)

<B>TYSK EVENTYR:</B> Lasse Olsen har spilt 1. divisjonsfotball med Strømsgodset denne sesongen. Neste uke trener han med et tysk storlag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer