Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Olsen ringte Semb

Vil ha slutt på ordkrigen.

Ordkrigen mellom landslagssjefene Morten Olsen og Nils Johan Semb er lagt død.

Den danske landslagssjefen ringte Semb onsdag kveld for å skvære opp. Denne gang traff han den norske landslagssjefen, som har hatt samling med en del av utenlandsproffene på Hankø i Østfold de siste dagene.

Olsen skal ha forsøkt å nå Nils Johan Semb også tidligere.

- Det var hyggelig at Morten Olsen ringte og endelig traff meg. Han fortalte at han ikke hadde uttalt alt det negative som har stått i avisene om norsk fotball den senere tid, sa Semb torsdag.

Vil unngå ordkrig

- Vi er begge enige om at vi vil ha et verdig forhold til hverandre. Kampen mellom Danmark og Norge skal foregå i Parken 7. juni. Noen ordkrig mellom trenerne skal det ikke være. Det skal bli en festaften for dansker og nordmenn, poengterte Nils Johan Semb.

- Vi må ta med en klype salt det som har stått i avisene, mente Semb. Særlig danske aviser har hamret løs på norsk fotball. Det toppet seg da nordmennene ble kalt fjellaper.

Kommenterte feiden

Bedre ble det ikke da Morten Olsen ville ha det til at nordmennene trodde den danske landslagssjefen sto bak uttalelsene. Så får tiden vise om Morten Olsen greier å holde styr på munnen i dagene fram til det nordiske slaget i Parken.

Det gjorde iallfall den norske landslagssjefen da han kommenterte den såkalte feiden på dansk TV torsdag.

Interessen foran EM-kvalifiseringskampen 7. juni er så stor at også dansk TV hadde tatt turen til den norske landslagstreningen på Hankø.

NTB

HAR FÅTT NOK: Morten Olsen vil ha slutt på ordkrigen mellom Norge og Danmark.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media