Olsen tvilsom mot Lyon

Odd Inge Olsen har vonde ribbein. Så vonde at han sannsynligvis ikke rekker Nils Arne Eggens avskjedskamp mot Lyon i morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Treningen mandag får avgjøre, sa Olsen til Adresseavisa etter endt økt i Abrahallen i går kveld.

Ribbeina er så vonde at det kjennes ut som brudd, sier han, men han har foreløpig ikke tatt røntgen av dem, og er ganske usikker. I går kveld fullførte Olsen hele treninga, men hadde vondt nesten hele tida.

- Jeg klarer kanskje 15 minutters spill med full intensitet, sa Olsen i går.

Også Ørjan Berg sliter litt med kroppen før årets siste Champions League-kamp. Han har fått en smell i det venstre låret, og fikk behandling på RBK-klinikken.

- Det er greit med folk som Ørjan, som kjenner kroppen sin ut og inn, og vet hva som må til. Hvis han sier i dag at han er OK tirsdag, så er han OK tirsdag selv om han ikke kan trene i dag, sa fysio Sigbjørn Hammer til avisa. Og Ørjan tror han spiller.

  • Nils Arne Eggen er aktiv helt til siste slutt hos trønderne. I går kveld så han seg nødt til å vise bort en fransk fotograf fra treninga.
VONDT I LÅRET: Ørjan Berg har fått en smell i venstre lår, men regner med at han er spilleklar i morgen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer