Olsen vurderer å gå

I går ble det klart at Danmark ikke kommer til VM i Tyskland neste år. Det har fått den danske landslagssjefen Morten Olsen til å vurdere å skrive sin oppsigelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kontrakten med Det danske fotballforbundet (DBU) går ut juni neste år, men flere aviser spekulerer nå i om Olsen går før den tid.

«Siste reise med Olsen?» skriver Jyllandsposten på sin forside.

De siste ukene har ryktene om at Olsen er på vei til en tysk bundesligaklubb svirret. Bayer Leverkusen skal være en av klubbene som skal være interessert i danskens fotballkunnskaper.

Olsen sa til reportere etter gårsdagens kamp at han ikke visste når han ville annonsere sine planer. Generalsekretær i DBU, Jim Stjerne Hansen, insisterer på at Olsens framtid skal være avgjort innen utgangen av oktober.

Olsen har ledet det danske landslaget i 62 kamper etter at han tok over laget i juli i 2000. Under hans lederskap har laget kvalifisert seg til VM i 2002 og EM i 2004. Treneren har selv spilt 102 kamper for Danmark.

(ANB-AP)

GIR SEG? Danmark gjorde sin del av jobben, men mistet VM-playoff da Tyrkia vant sin kamp mot Albania. Foto: Scanpix/Ap
GIR SEG? Danmark gjorde sin del av jobben, men mistet VM-playoff da Tyrkia vant sin kamp mot Albania. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer