Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Olsens siste stunt

To gule gir rødt, og vekk med Frode Olsen fra Viking og norsk toppfotball.

BERGEN (Dagbladet): Den fargerike eks-landslagskeeperen mente Robbie Winters brukte handa før det avgjørende målet, men også der tok han feil, i alle fall ifølge de røde Brann-spillerne.

-  Jeg er en engasjert spiller og var selvsagt veldig irritert der og da. Derfor løp jeg bort til dommer Tom Henning Øvrebø for å be om en forklaring på hvorfor Winters fikk lov til å ta ned ballen med handa. I ettertid kan jeg si at det var dumt å gjøre det, ettersom jeg allerede hadde et gult kort, men for meg personlig betyr ikke dette noe som helst, sier Frode Olsen til Dagbladet.

-  Helt rolig

Selv om han var irritert over det han mente var en hands, og at Bengt Sæternes scoret som følge av innlegget fra Winters, påstår Olsen at han var helt rolig da han snakket til dommer Øvrebø.

-  Dommeren må følge med på det som skjer på banen. Det gjorde han ikke, men nå er det neppe noe mer å gjøre med den saken. Jeg har nok spilt min siste kamp for Viking, sier kontraktsløse Olsen som må sone karantene i kampen mot FFK neste helg.

Robbie Winters rister på hodet når Dagbladet forelegger ham forklaringen til keeper Olsen.

-  På brystet

-  Jeg tok imot ballen på brystet, vendte meg rundt og la ballen inn til Bengt Sæternes. Keeperen var bak meg, og kunne umulig se hvor ballen havnet. Vi vant en fortjent seier. Nå må vi også spille oss til tre poeng mot Lillestrøm i siste seriekamp. Da blir det medalje i serien og kanskje pokal i cupen. I tillegg får vi spille Royal League. Så langt er jeg veldig fornøyd med laget og min egen innsats i år, sier Winters.

Han kom inn fra benken da det gjensto 33 minutter i går. Med Winters fikk angrepet flere alternativer å spille på, og det var ikke tilfeldig at det var nettopp skotten som ga Bengt Sæternes anledning til å sikre tre poeng for Brann i går kveld. Det skjedde da det gjensto 12 minutter.

Selv med tap i går regner Viking-trener Roy Hodgson med at laget spiller i den øverste divisjonen også neste år.

-  Vi taper ikke for Fredrikstad i den siste kampen, og i alle fall ikke med så mange mål som må til for at vi skal rykke ned, sier han.

<B>RETT UT: </B>- Det var kanskje litt dumt å kjefte på dommeren, ettersom jeg allerede hadde fått et kort, sier Frode Olsen. Her får han sitt andre gule kort av dommer Tom Henning Øvrebø.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media