Krisen i Olympiakos

Olympiakos-eieren sender spillerne på ferie

Olympiakos-president Evangelos Marinakis har gitt spillerne bot for dårlige prestasjoner og sier at de kan ta ferie resten av sesongen.

SENDT PÅ FERIE: Omar Elabdellaoui og Olympiakos. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
SENDT PÅ FERIE: Omar Elabdellaoui og Olympiakos. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Omar Elabdellaoui og hans lagkamerater fikk hard medfart da Marinakis gjorde opp status mandag. Det ble bare 1-1 mot svakt plasserte Levadiakos søndag da ligaen startet opp igjen etter en pause som følge av flere skandaler.

- Jeg vil bygge Olympiakos opp igjen fra grunnen slik at vi får laget vi drømmer om. Jeg og resten av tilhengerne har tålt nok fra dere. Dere kan reise på ferie i dag, skal eieren ha sagt til spillerne.

Det meldte iallfall greske medier mandag.

- Deres skyld

Han sa at ytterst få i troppen vil bli brukt i de tre siste serierundene. I stedet vil han gi spilletid til U20-lagets spillere.

- Amatørene elsker Olympiakos og tilhengerne mye mer enn dere gjør. Dere tenker bare på deres fine hus og biler og bryr dere ikke om klubben, tordnet Marinakis.

- Jeg betaler dere millioner slik at dere har alt. På grunn av deres prestasjoner har jeg sparket tre trenere, men det viser seg at skylden var deres.

Millionbot

Marinakis ga spillerne 400.000 euro (3,85 millioner kroner i bot) og sa at halvparten var for den svake kampen mot Levadiakos, halvparten for 1-1-kampen mot erkerival Panathinaikos nylig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer