Olympiatoppen sier nei til Bøkkos krav om å fjerne Koss

- Uaktuelt å gjøre endringer nå, sier toppidrettssjefen.

NEI TIL BØKKO-KRAV: President Vibecke Sørensen i Norges skøyteforbund og toppidrettsjef Jarle Aambø sier det ikke er aktuelt å gjøre endringer i støtteapparatet rundt skøytelandslaget nå. Håvard Bøkko sier han vil trekke seg fra landslaget om Johann Olav Koss ikke blir fjernet i kveld. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
NEI TIL BØKKO-KRAV: President Vibecke Sørensen i Norges skøyteforbund og toppidrettsjef Jarle Aambø sier det ikke er aktuelt å gjøre endringer i støtteapparatet rundt skøytelandslaget nå. Håvard Bøkko sier han vil trekke seg fra landslaget om Johann Olav Koss ikke blir fjernet i kveld. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Håvard Bøkko truer med å trekke seg fra landslaget om ikke Johann Olav Koss er fjernet som assistenttrener innen klokka 21 i kveld.Toppidrettssjef Jarle Aambø sier til Dagbladet i ettermiddag at det ikke er aktuelt å gjøre endringer i støtteapparatet rundt skøytelandslaget nå.

- Både vi og skøyteforbundet har fått et brev fra Bøkko der han stiller en del krav. Vi har avslått de kravene han har stilt, sier Aambø til Dagbladet.

Koss kom inn som assistent for Jarle Pedersen, som overtok da Peter Mueller ble sparket. Tidlig denne uka fortalte Dagbladet at Koss ble fjernet fra Bøkko etter ønske fra sistnevnte.

Forholdet dem i mellom har tilspisset seg ytterligere. I går fortalte Bøkko at Koss ikke engang hilser på ham ved frokostbordet.

Møtte BøkkoAambø har i dag hatt et møte med Håvard Bøkko, der de snakket om en del av tingene som Bøkko tar opp i brevet til skøyteforbundet og Olympiatoppen.

- Vi hadde et greit møte, og han fikk et svar fra oss om at kravene hans ikke kunne innfris, sier Aambø.

Aambø sier han og Bøkko er ferdig snakket om saken for i dag, og at Bøkko må ta sin avgjørelse på bakgrunn av det møtet de har hatt.- Per nå er Bøkko en del av landslaget, sier Aambø.Snakket om konsekvenser- Kan det få betydning for OL-deltakelsen til Bøkko dersom han går ut av landslaget?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer