Slik gikk det med Eddie «The Eagle»

- Om Angelina Jolie hadde tilbudt meg vill sex i bytte mot et OL, ville jeg sagt nei takk

Den syke historien om Eddie «The Eagle» Edwards (58) - den vanlige mannen som ville fly med ski.

GLADGUTT: Eddies humør var en av grunnene til han ble hyllet av publikum hvor enn han kom for å hoppe på ski. 30 år senere smiler han fortsatt når han forteller historien sin. Foto: Nina Hansen / Dagbladet.
GLADGUTT: Eddies humør var en av grunnene til han ble hyllet av publikum hvor enn han kom for å hoppe på ski. 30 år senere smiler han fortsatt når han forteller historien sin. Foto: Nina Hansen / Dagbladet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi speider oppover en alpinbakke i Gloucester, sør-vest-England. Vi ser etter en mann som trollbandt skiverden, hisset på seg pampene, skapte storm, men mest av alt pur glede.

Han foreslo selv å møte oss her, på dette ikke spesielt tilgjengelige stedet.

Eddie «The Eagle» Edwards kommer susende ned en bakke, på slalåmski denne gangen. Ikke ustødig over hoppkanten, flaksende som en kråke, deisende i kulen, men overraskende smidig.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer