Verdenscupåpningen i langrenn i Ruka

- Om Bolsjunov er i stand til å vinne? Godt spørsmål

Klæbos kanskje tøffeste utfordrer liker ikke hvordan kroppen hans er.

KLAR FOR KAMP? Aleksander Bolsjunov brukte torsdagens pressetreff til å snakke seg veldig ned før verdenscupstarten i Ruka i morgen.
Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
KLAR FOR KAMP? Aleksander Bolsjunov brukte torsdagens pressetreff til å snakke seg veldig ned før verdenscupstarten i Ruka i morgen. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

RUKA (Dagbladet): På kvelden før verdenscupen i langrenn åpner i Finland, møttes fjorårets to store rivaler i verdenscupen hverandre på et pressemøte overfor skistadion.

Både regjerende verdenscupvinner Johannes Høsflot Klæbo og den russiske toeren fra sist sesong, Alexander Bolsjunov, virker spente før de første poengene skal deles ut i den finske minitouren.

Bolsjunov gjorde sitt beste for å ta ned forventningene til seg selv fra scenen.

- Det er ingenting som funker nå, og jeg liker ikke hvordan kroppen min svarer, sa Bolsjunov, som i fjor tok Klæbos skalp på sprinten i sesongåpningen.

Vinnerskaller

Men helt krise kan det ikke være for russeren. For knappe to uker siden vant han sprinten i finske Olos, og kom på andreplass på ti kilometer klassisk, kun slått av Iivo Niskanen.

For å sjekke Bolsjunovs egentlige tilstand, fant vi fram til den russiske landslagstreneren, Markus Cramer.

- Du vet hvordan disse gutta er, de er ikke fornøyde med en andre- eller tredjeplass. De vil vinne! De blir sinte når de ikke vinner, og det er likt for alle de beste, Ustjugov, Klæbo og Bolsjunov. Det store målet for Bolsjunov er selvfølgelig den gule trøya i år, sier Cramer til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer