- Om Brann trenger innspill til arbeidet de står foran, må de mer enn gjerne ta kontakt

Tor-Kristian Karlsen vil gjerne hjelpe Brann.

HJELPER GJERNE: Tor-Kristian Karlsen ber Brann ta kontakt om klubben ønsker innspill for veien videre etter nedrykket. Her fra tiden som sportsdirektør i Monaco. Foto:  AFP PHOTO / JEAN CHRISTOPHE MAGNENET
HJELPER GJERNE: Tor-Kristian Karlsen ber Brann ta kontakt om klubben ønsker innspill for veien videre etter nedrykket. Her fra tiden som sportsdirektør i Monaco. Foto: AFP PHOTO / JEAN CHRISTOPHE MAGNENET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tor-Kristian Karlsen ber Brann ta kontakt om klubben ønsker innspill for veien videre etter nedrykket.

Den tidligere sportsdirektøren i Monaco er blitt nevnt som en kandidat til jobben som sportssjef i Brann.

- Jeg synes selvsagt det er hyggelig å bli nevnt i forbindelse med en klubb som Brann, spesielt siden jeg opprinnelig er fra Østlandet. Derfor kom dette relativt overraskende på meg, sier Karlsen til Bergensavisen.

- Om Brann skulle ha behov for innspill til arbeidet de nå står foran, må de mer enn gjerne ta kontakt. Som sagt arbeider jeg jo daglig med å kartlegge trenere, sportslige leder og speidere på vegne av fotballklubber, så jeg føler at jeg har opparbeidet god oversikt og forståelse av hva dette arbeidet innebærer, legger han til.

De siste årene har Karlsen jobbet med base i utlandet. Han utelukker ikke en retur til norsk fotball. Karlsen har tidligere vært sportsdirektør i Fredrikstad.

- Sportssjefsrollen er veldig spennende, og en rolle jeg på et tidspunkt gjerne kunne tenke meg å komme tilbake i, men akkurat nå er jeg dypt involvert i andre prosjekter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer