Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Om de gjør noen feil, får en spiller utvist og fire-fem skader, da ...

David mot Goliat.

UNDERDOGS: Når Gilbraltar i kveld skal møte verdensmesterne Tyskland, er det få som levner lilleputtnasjonen store sjanser. Foto: AFP PHOTO/ JOSE MANUEL RIBEIRO / NTB SCANPIX
UNDERDOGS: Når Gilbraltar i kveld skal møte verdensmesterne Tyskland, er det få som levner lilleputtnasjonen store sjanser. Foto: AFP PHOTO/ JOSE MANUEL RIBEIRO / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Klubbfotballen over hele Europa har tatt nok en helgepause i disse dager, da EM-kvalifiseringen fortsetter å rulle videre.

Det er duket for mange tette og jevne kamper, Norge skal blant annet i aksjon i Baku på søndag, men det er ikke alle oppgjør det er knyttet like mye spenning til.

Tyskland - Gibralter er et godt eksempel på sistnevnte.

David mot Goliat De regjerende verdensmesterne er ventet å pulverisere lilleputtnasjonen på den spanske middelhavskysten, men selv om de innrømmer at det kan bli vanskelig å få et resultat mot fotballgiganten Tyskland - er de tlikevel optimisme å spore.

Om man har litt tur.

- Vi vet at vi trenger litt flaks, men fotballgudene kan finne på å smile til oss, sier forsvarsspilleren David Artell til Sky Sports ifølge Aftonbladet.

- Om en forsvarsspiller gjør noen feil, de er nede på ti mann etter fem minutter og de får fire-fem spillere skadet etter 20 minutter - da er vi plutselig med i kampen.

- Ikke snakket om rekord Der Gibraltar så langt i kvalifiseringen står med tre tap og 0-17 i målforskjell etter kampene mot Polen, Irland og Georgia, har heller ikke Tyskland imponert nevneverdig.

Joachim Löws menn står med fire poeng, og må få opp farta om de skal unngå kamper på tampen som kan sette nervene på høykant. Om det er grunnen vites ei, men Löw vil i alle fall ikke ta seieren på forskudd.

- Dersom vi ikke spiller med høy intensitet kan de være effektive, sier han til Sky Sports.

Landslagssjefen kan heller ikke stille sitt aller sterkeste mannskap. Både Bastian Schweinsteiger, Marco Reus, Mesut Özil, Julian Draxler og Andre Schurrle har meldt forfall, men likevel er spørsmålet de fleste stiller seg: Hvor mye kan Tyskland vinne med.

- Vi vil score mange mål, men vi har ikke snakket om å slå noen rekord. Det handler mer om å stå for en preastasjon en verdensmester verdig, sier Löw.

Avspark på Gründig Stadion i Nürnberg er klokka 20.45.

INTET REKORDSNAKK: - Vi vil score mange mål, men vi har ikke snakket om å slå noen rekord. Det handler mer om å stå for en preastasjon en verdensmester verdig, sier Löw. Foto: AFP PHOTO/CHRISTOF STACHE/NTB SCANPIX
INTET REKORDSNAKK: - Vi vil score mange mål, men vi har ikke snakket om å slå noen rekord. Det handler mer om å stå for en preastasjon en verdensmester verdig, sier Löw. Foto: AFP PHOTO/CHRISTOF STACHE/NTB SCANPIX Vis mer
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 241074246


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling