- Om de gjør noen feil, får en spiller utvist og fire-fem skader, da ...

David mot Goliat.

UNDERDOGS: Når Gilbraltar i kveld skal møte verdensmesterne Tyskland, er det få som levner lilleputtnasjonen store sjanser. Foto: AFP PHOTO/ JOSE MANUEL RIBEIRO / NTB SCANPIX
UNDERDOGS: Når Gilbraltar i kveld skal møte verdensmesterne Tyskland, er det få som levner lilleputtnasjonen store sjanser. Foto: AFP PHOTO/ JOSE MANUEL RIBEIRO / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klubbfotballen over hele Europa har tatt nok en helgepause i disse dager, da EM-kvalifiseringen fortsetter å rulle videre.

Det er duket for mange tette og jevne kamper, Norge skal blant annet i aksjon i Baku på søndag, men det er ikke alle oppgjør det er knyttet like mye spenning til.Tyskland - Gibralter er et godt eksempel på sistnevnte.

David mot Goliat De regjerende verdensmesterne er ventet å pulverisere lilleputtnasjonen på den spanske middelhavskysten, men selv om de innrømmer at det kan bli vanskelig å få et resultat mot fotballgiganten Tyskland - er de tlikevel optimisme å spore.

Om man har litt tur.

- Vi vet at vi trenger litt flaks, men fotballgudene kan finne på å smile til oss, sier forsvarsspilleren David Artell til Sky Sports ifølge Aftonbladet.- Om en forsvarsspiller gjør noen feil, de er nede på ti mann etter fem minutter og de får fire-fem spillere skadet etter 20 minutter - da er vi plutselig med i kampen.

- Ikke snakket om rekord Der Gibraltar så langt i kvalifiseringen står med tre tap og 0-17 i målforskjell etter kampene mot Polen, Irland og Georgia, har heller ikke Tyskland imponert nevneverdig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer