- Om det vil være over hvis vi taper? Spør meg etter kampen

Solskjær før skjebnemøtet med Fulham.

(Dagbladet): Det ser ikke pent ut for de to «norske» lagene i Premier League. Cardiff med Ole Gunnar Solskjær som manager og tre norske spillere i troppen og Fulham med Brede Hangeland og John Arne Riise i stallen.

I morgen møtes de i det definitive bunnoppgjøret i den engelske toppdivisjonen. Fulham ligger helt sist på tabellen med 21 poeng, Cardiff på plassen foran med 22. Begge lag har spilt flere kamper enn lagene foran dem på tabellen.

- Det er en stor utfordring. Det kan kanskje bli avgjort av én briljant prestasjon eller en dødball. Min jobb er å sørge for at spillerne er forberedt. Det har ikke vært en normal uke. Det er et par av spillerne jeg fortsatt ikke har sett siden vi har hatt ti mann på landslagstur. Det gjør at tilnærmingen blir annerledes, sier Solskjær ifølge Wales Online.

Ingen vil ha uavgjort Han etterlyser fryktløshet og mot hos spillerne.

- Vi må spille som om vi er i ferd med å vinne ligaen. Jeg vil se mot i hver eneste duell og jeg vil at vi skal ha ballen og være modige.

Med null poeng mot bunnrivalen vil det se enda styggere ut for en eventuell taper i morgendagens kamp.

- Om det vil være over hvis vi taper? Spør meg etter kampen. Selvsagt er ingen av lagene fornøyd med uavgjort. Vi trenger begge en seier. Noen sier at presset er på oss siden vi spiller hjemme, men jeg ville heller spilt kampen her enn noen andre steder, sier Solskjær.

- Tung sesong Brede Hangeland snakket om situasjonen i Fulham under landslagssamlingen i Praha tidligere denne uka.

UAVGJORT IKKE GODT NOK: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær leder laget sitt i bunnoppgjør mot Fulham i morgen. Bare seier er egentlig godt nok for begge lag. Foto: Sang Tan, AP / NTB Scanpix
UAVGJORT IKKE GODT NOK: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær leder laget sitt i bunnoppgjør mot Fulham i morgen. Bare seier er egentlig godt nok for begge lag. Foto: Sang Tan, AP / NTB Scanpix Vis mer

- Det har vært en tung sesong i klubben på alle måter. Det har skjedd mye i kulissene som jeg ikke har lyst til å gå inn på. Men alle kan jo se at når vi har hatt tre trenere på én sesong, så har det i alle fall ikke vært spesielt stabilt, sier landslagskapteinen.

Han omtaler morgendagens møte med Cardiff som «en slags cupfinale».

- Det er mange nordmenn i Cardiff, men jeg regner med at dere forstår at jeg er mest opptatt av Fulham. Så ønsker man jo alle nordmenn i England vel, men når man spiller mot dem, vil man gjerne vinne, sier Hangeland.