Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Om du trodde Mourinhos sju minutter lange monolog var voldsom, sjekk ut det Louis leverte omtrent samtidig utafor stadion

Hvordan Ivanovic fikk Chelsea-supporteren til å ta helt av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Chelsea-sjef Jose Mourinho fikk fotball-verden til å sperre øynene vidåpne da han gikk inn i en sjuminutters enetale etter 1-3-tapet mot Southampton i helga.

Med sin egen jobb på spill snakket og snakket Mourinho på en måte ingen andre managere i engelsk fotball har gjort før ham.

I dag ble han til og med siktet av det engelske fotballforbundet for dommerkritikken han fikk plass til inni monologen et sted.

Omtrent samtidig, rett på utsiden av Stamford Bridge, sto programlederen for supporterkanalen 100 percent Chelsea og intervjuet en svært skuffet Louis.

Etter noen innledende ukvemsord klarte Louis det svært få har klart i løpet av Mourinhos mange år i Chelsea - å sette den legendariske manageren fullstendig i skyggen.

Fra å være lett rød i kinnene blir Louis rødere og rødere etterhvert som f-ordene strømmer ut av munnen hans. Alt utløst av ett enkelt ord:

Ivanovic.

Få med deg det som kan være en legendarisk supporterutskjelling i videoen ovenfor.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!