- Om et par år er Ronaldo Real-spiller

Det sier manager Bernd Schuster.

(Dagbladet.no): Real Madrid har for vane å sikre seg de største fotballnavnene på markedet - og det største navnet nå er definitivt Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo.

Og at 23-åringen vil ende opp i den spanske hovedstaden etter hvert, det er ikke klubbens manager, Bernd Schuster, i tvil om.

- En dag vil han slutte seg til oss, sier han til den spanske avisa AS, ifølge Sky Sports.

- Kommer i løpet av et par år 
Samtidig understreker Schuster at det er best å være realistisk. Men han synes tydeligvis at en Ronaldo-overgang er realistisk i løpet av et par års tid.

- Jeg tror ikke på en overgang på kort sikt. Det jeg sier, er at i løpet av et par år så kan han ikle seg den hvite drakta på Bernabeu, utdyper tyskeren.

Han kan ikke få fullrost vingen, som har scoret 36 mål så langt denne sesongen.

- Ronaldo er 10 av 10 
- Cristiano Ronaldo er 10 av 10 mulige - han er den beste i verden. Så jeg tror ikke Manchester United vil selge nå, skjønner han.

- For meg har Cristiano Ronaldo allerede overtatt tronen etter Kaka, som følge av brasilianerens problemer i AC Milan denne sesongen, fortsetter Schuster sjarmoffensiven.

Nåværende Real Madrid- og tidligere Manchester United-angriper Ruud van Nistelrooy mener derimot at unggutten har en liten bit igjen før han er verdens beste.

Får skryt av Nistelrooy
- Hvis han fortsetter som nå, vil han bli den beste spilleren i verden. Han har alt, fastslår nederlenderen for Inside United, ifølge The Times.

Men hva skal så til for at Ronaldo ender opp i den kongelige spanske klubb? Jo:

- Før han har vunnet Champions League og et noe Premier League-titler til, vil ikke Manchester United la ham gå noe sted, tror Schuster.

PS:
Ifølge avisa Marca er Real Madrid også interessert i Romas midtbaneduo Daniele De Rossi og Alberto Aquilani.

KONTANT HEADING: Slik scoret Cristiano Ronaldo mot Roma i går, bare den siste i en lang rekke fantastiske scoringer signert 23-åringen denne sesongen. Foto: MAURIZIO BRAMBATTI/EPA/SCANPIX
KONTANT HEADING: Slik scoret Cristiano Ronaldo mot Roma i går, bare den siste i en lang rekke fantastiske scoringer signert 23-åringen denne sesongen. Foto: MAURIZIO BRAMBATTI/EPA/SCANPIX Vis mer
- Om et par år er Ronaldo Real-spiller
ØNSKER RONALDO: Men Bernd Schuster skjønner at det blir vanskelig nå. Om et par år derimot ...