Om få timer trekkes de første vinnerne av 10 000 kroner

Flere klubber mangler bare få stemmer for å kunne vinne.

REKORD: Brann sikret kvalikplassen i årets Tippeliga, og har mange engasjerte supportere. I 2011 vant de Klubben i Mitt Hjerte med det høyeste stemmetallet i konkurransens historie. Klarer de å vinne i år også? Foto: Tor Erik H. Mathiesen..
REKORD: Brann sikret kvalikplassen i årets Tippeliga, og har mange engasjerte supportere. I 2011 vant de Klubben i Mitt Hjerte med det høyeste stemmetallet i konkurransens historie. Klarer de å vinne i år også? Foto: Tor Erik H. Mathiesen..Vis mer

(Dagbladet): Avstemningen i Klubben i mitt hjerte 2014 startet på lørdag, og mandag etter klokka 12.00 trekkes de tre første vinnerne av 10 000 kroner.

For å være med i trekningen må klubben ha oppnådd 100 stemmer, og på denne linken kan du stemme på din klubb, og fortløpende se hvilke klubber som har kvalifisert seg til å være med i trekningen.

Det er nye regler i år, noe som gir enda flere klubber muligheten til å vinne.

Klarer din klubb å samle 100 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er klubben med på trekningen av tre dagspremier på 10 000 kroner fra Nordea. Du kan stemme hver dag på stemmelokalet på Dagbladet.no (www.dagbladet.no/klubben), og klubben din kan vinne flere ganger i løpet av avstemningen.

• Den første trekningen er altså mandag klokken 12.00, mens neste sjanse er tirsdag klokka 12.00. For å være med i tirsdagens trekningen må klubben din derfor ha fått inn 100 stemmer fra mandag klokka 12.01 til tirsdag klokka 12.00.