- Om Gattuso er god, er jeg en prest

Spanias trener håner Italias terrier.

BASEL (Dagbladet.no): En tøff takling mot Claude Makelele gjør at Gennaro Gattuso må stå over morgendagens kvartfinale mot Spania.

Det er likevel ingen glede å spore hos den spanske landslagssjefen - snarere tvert imot.

- Jeg er ikke enig med dem som sier at Gattuso er en stor spiller. Hvis Gattuso er en stor spiller, er jeg en prest, sier Luis Aragones ifølge BBC.

At midtbaneeleganten Andrea Pirlo også har karantene er derimot søt musikk i 69-åringens ører.

- Italia har mange Gattusoer, men bare én Pirlo. Han er en skapende spiller, mens Italia har mer enn nok av de mer defensivt orienterte spillerne, som Gattuso.

- Ikke bli prest

Aragones\' uttalelser om Gattuso kan vanskelig tolkes som noe annet enn kritikk, men Milan-krigeren velger å se på det som skryt.

- For meg var det en kompliment, fordi han ble spurt om jeg var en viktig spiller, og han svarte at jeg var en hardtarbeidende og stridlysten - han understreket bare kvalitetene mine, sier Gattuso.

TØYSEKOPPER: Gennaro Gattuso er ingen stor spiller, mener Luis Aragones. Andrea Pirlo har derimot en høy stjerne hos veterantreneren. Begge må stå over morgendagens kvartfinale mot Spania. Her er det Antonio Cassano som har noe ugjort inne i munnen på førstnevnte.
TØYSEKOPPER: Gennaro Gattuso er ingen stor spiller, mener Luis Aragones. Andrea Pirlo har derimot en høy stjerne hos veterantreneren. Begge må stå over morgendagens kvartfinale mot Spania. Her er det Antonio Cassano som har noe ugjort inne i munnen på førstnevnte. Vis mer

Han kommer uansett med en oppfordring til 69 år gamle Aragones:

- Jeg håper ikke han blir prest i en sånn alder. Det er bedre for ham å leve som en normal person resten av livet.

Ble slaktet av Gerrard

Det er ikke første gangen det blir sådd tvil om Gattusos ferdigheter. Steven Gerrard fikk italieneren i vrangstrupen etter Champions League-finalen i Istanbul i 2005, og viet noen mindre flatterende avsnitt av selvbiografien sin til Gattuso.

- For meg er han bare masse snakk. Han ser aggressiv ut, men faktum er at han er skummel som en pusekatt. Jeg sverger, jeg ville ikke hatt noe imot å spille mot Gattuso hver uke. Han skader deg ikke. Jeg har aldri sett Gattuso slå en genial pasning. Han scorer ikke, heller, skrev Gerrard.

Og fulgte opp i samme stil:

- Gattuso spiller bare for fansen. Teatralsk. Full av følelser. Italieneren var også den eneste Milan-spilleren som hadde et selvtilfreds smil rundt munnen da han gikk av banen til pause. Jeg så det. Fuck you.

- Om Gattuso er god, er jeg en prest
<B>IKKE IMPONERT:</B> Spania-sjef Luis Aragones mener suspenderte Gattuso like mye er en stor spiller som han selv er en prest. Og det er han jo ikke.