DIPLOMATISK: John Arne Riise vil ikke uttale seg om skuespillerferdighetene til Luis Suarez. AP Photo/Matt Dunham)
DIPLOMATISK: John Arne Riise vil ikke uttale seg om skuespillerferdighetene til Luis Suarez. AP Photo/Matt Dunham)Vis mer

- Om han filmer eller ikke er ikke opp til oss

John Arne Riise vil ikke spekulere i om Suarez filmer på banen.

(Dagbladet): John Arne Riise spilte sin første kamp mot gamleklubben Liverpool i gårsdagens kontroversielle kamp.

Først var det dommer Kevin Friend som stjal overskriftene med flere tøffe avgjørelser som gjorde at Liverpool følte seg som taperen ved hver eneste en.

Senere på kvelden ble det kjent at stjernespilleren Luis Suarez hadde gitt sitt upopulære svar på tiltale da Fulham-fansen slang med leppa til spissen hele kampen gjennom.

Upopulær Spilleren fra Uruguay har blitt en meget upopulær spiller på den britiske øya den siste tiden, med flere kontroversielle episoder på banen. Det er også mange som mener at Suarez filmer seg til frispark i nesten hver eneste duell.

Det skal også ha vært ordet «cheater», som betyr juksemaker, som runget ut fra tribuneplass på Craven Cottage.

John Arne Riise fikk spørsmål om skuespillerferdighetene til Liverpool-spissen etter kampen, men ønsket ikke å bedømme oppførselen til Suarez på banen.

- Spillere som faller skjer, det er fotball. Om han filmer eller ikke er ikke opp til oss, sa Riise etter kampen ifølge SkySport.

- Vi spiller bare videre, og hvis vi føler at det ikke er frispark så sier vi ifra til ham. Han er en god spiller, og vi respekterer han for hva han gjør, sier  en diplomatisk Riise.

Riise advarer Nordmannen advarer spissen, og sier han må bli vant til den fysiske behandlingen han vil få fra forsvarsspillerne i Premier League i fremtiden.

- Han er en karakter og har sin måte å spille fotball på. Han har bevist at han er en stor spiller, og noen ganger blir folk hardhendte mot Suarez fordi det er måten å spille mot han. Hvis du prøver å være snill med han kan han avgjøre kamper, sier Riise.

FA har i dag uttalt at de skal se nærmere på episoden da Suarez viste Fulham-fansen langfingeren.

FALLER LETT?: Luis Suarez får mye kritikk for at han faller alt for lett i dueller i Premier League. AP Photo/Matt Dunham)
FALLER LETT?: Luis Suarez får mye kritikk for at han faller alt for lett i dueller i Premier League. AP Photo/Matt Dunham) Vis mer