- Om han kommer gratis og spiller uten lønn, så skal vi få det til å fungere

Jonevret om Hangeland.

PÅ VEI HJEM? Brede Hangeland ble i dag fristilt av Crystal Palace. Det gjenstår å se hvor neste stoppested er for den høyreiste midtstopperen. Foto: Tormod Brenna
PÅ VEI HJEM? Brede Hangeland ble i dag fristilt av Crystal Palace. Det gjenstår å se hvor neste stoppested er for den høyreiste midtstopperen. Foto: Tormod Brenna Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere i dag ble tidligere landslagskaptein Brede Hangeland fristilt av Crystal Palace etter bare én sesong i Premier League-klubben.

33-åringen har tidligere sagt at han er interessert i å fortsette karrieren i utlandet, men hvis han bestemmer seg for å vende snuta hjem, er gamleklubben Viking sannsynligvis høyaktuell som neste - og muligens siste - stoppested i en lang karriere.

Spørsmålet er om Viking, som i øyeblikket ligger på 6. plass i Tippeligaen, har råd til å hente midtstopperkjempen.

Sliter med økonomien Stavangerklubben sliter nemlig med stort med økonomien, og ble i mai plassert i såkalt rød sone av Norges Fotballforbund. Det vil si at klubben nå må presentere en økonomisk handlingsplan for hvordan midlene skal brukes framover.

Trener Kjell Jonevret svarer med en aldri så liten dose galgenhumor da Dagbladet spør om det er aktuelt å hente hjem Hangeland.

- Om han kommer gratis og spiller uten lønn, så skal vi få det til å fungere, sier Jonevret og humrer.

- I utgangspunktet er det ikke aktuelt å hente nye spillere nå. Jeg fokuserer ikke på det i hele tatt, for da ender det bare med at jeg blir skuffet. I tillegg har jeg oppfattet det som om Brede ønsker å spille utenlands litt til, fortsetter Jonevret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer