Lilles midtbanemann Joe Cole fikk sin foreløpig siste landskamp under VM i fjor, men har ikke gitt opp å spille flere kamper for England. Foto: AFP Photo / PHILIPPE HUGUEN
Lilles midtbanemann Joe Cole fikk sin foreløpig siste landskamp under VM i fjor, men har ikke gitt opp å spille flere kamper for England. Foto: AFP Photo / PHILIPPE HUGUENVis mer

- Om han ringer meg blir jeg veldig glad

Joe Cole håper på telefon fra Capello.

Lilles midtbanemann Joe Cole fikk sin foreløpig siste landskamp under VM i fjor, men har ikke gitt opp å spille flere kamper for England.

30-åringen som har 56 kamper for England håper en imponerende sesongstart skal sende ham inn i landslagsvarmen igjen. Cole er utlånt fra Liverpool til den regjerende franske seriemesteren.

- Jeg har ikke kontakt med Capello nå, men det er normalt. Alle trenere er forskjellige, og Fabio snakker ikke så mye med spillerne. Jeg prøver bare å spille bra, og om han ringer meg, blir jeg veldig glad, sier Cole.

Cole ble solgt fra Chelsea til Liverpool sommeren 2010, men byttet ble en umiddelbar nedtur. Han fikk ikke spille stort for rødtrøyene, men klubbskiftet til Lille er blitt som en ny sjanse for midtbanemannen.

- Jeg er veldig fornøyd, for jeg hadde ikke spilt på lang, lang tid. Noen ganger er det vanskelig å komme tilbake i form, men jeg føler meg bra nå. Jeg er ikke like god som på mitt beste, men jeg tror jeg kan utvikle meg mer, sier Cole.

(NTB)