Dag-Eilev Fagermo

Om krisa: - Min tøffeste periode

Dag-Eilev Fagermo letter på sløret om den blytunge våren da Vålerenga lå nede med brukket rygg. Samtidig kommer han med et stikk til Discovery.

KAN SMILE: Vålerenga-sjefen har klart å få ting til å svinge på Intility Arena igjen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KAN SMILE: Vålerenga-sjefen har klart å få ting til å svinge på Intility Arena igjen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Vålerenga - Lillestrøm, søndag klokka 20.00

INTILITY ARENA (Dagbladet): Vålerenga-sjefen har grunn til å smile. Laget hans er ubeseiret på de siste åtte kampene i Eliteserien, hvor syv av dem er trepoengere. Med andre ord: det svinger skikkelig av Fagermos menn om dagen. Tre poeng søndag kveld mot erkerivalen Lillestrøm betyr at Oslo-laget plutselig er med i medaljekampen.

Skrur man tiden tilbake noen måneder hadde Vålerenga og medalje vært en fjern drøm for alle med hjertet for klubben, i hvert fall denne sesongen.

29. juni røyk de ut av cupen mot Bodø/Glimt, men det var i serien alarmlampene virkelig begynte å gi lyd fra seg. Laget sto med én fattig seier på sine sju siste kamper. Den kom mot tredjedivisjonslaget Brumunddal i cupen. I Eliteserien lå de på en stusselig 14. plass.

- Jeg er sterk i forhold til publikum, media og omgivelsene. Det har jeg lite problemer med. Men som privatperson var presset veldig stort. Jeg har aldri hatt en så tøff periode som trener. At folk ville ha hodet mitt på et fat og sånn, det har jeg forståelse for når resultatene var som de var. Jeg var skuffa over meg selv at vi ikke fikk det til. Så det presset var tøft, det skal jeg innrømme, sier Fagermo til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer