Om nedturen: - Tok det tungt

Arsenals Martin Ødegaard (23) har et klart mål når Premier League-sesongen sparkes i gang.

NØKKELSPILLER: Arsenals Martin Ødegaard. Foto: Reuters
NØKKELSPILLER: Arsenals Martin Ødegaard. Foto: Reuters Vis mer
Publisert

- Vi skal bli bedre enn i fjor og selvfølgelig er topp fire et stort mål for oss. Arsenal er et lag som skal være i toppen, kjempe om titler og spille Champions League jevnlig, sier Martin Ødegaard til Viaplay.

Den engelske storklubben har ikke spilt Champions League-fotball siden 2016/17-sesongen.

I fjorårets sesong virket det som laget endelig skulle sikre en plass i Europas gjeveste selskap, men en forferdelig avslutning på sesongen sørget for at byrival Tottenham tok den siste plassen. Til slutt endte The Gunners som nummer fem - bak Manchester City, Liverpool, Chelsea og Tottenham.

- Vi må ta en kamp om gangen i den ligaen. Det er kanskje et kjedelig svar, men i fjor tror jeg alle lærte at man må være på topp i hver eneste kamp. Selvfølgelig vil vi være topp fire og kjempe i toppen, sier drammenseren.

Den ferske Arsenal-kapteinen forteller at laget lærte mye av den skuffende sesongavslutningen.

- Vi må bruke skuffelsen og den frustrasjonen vi alle satt igjen med. Vi hadde det i våre egne hender, men mista det på slutten. Det var mange som tok det tungt og det skal vi forsøke å vise i år, forteller han videre.

JUBEL: Martin Ødegaard med nysigneringen Gabriel Jesus. Foto: Reuters
JUBEL: Martin Ødegaard med nysigneringen Gabriel Jesus. Foto: Reuters Vis mer

London-klubbens spennende nysigneringer kombinert med strålende form gjør at det er store forventninger før Premier League-starten.

Inn portene på Emirates Stadium har Gabriel Jesus, Oleksandr Zintsjenko og Fábio Vieira kommet. De to førstnevnte er hentet fra seiersvante Manchester City, mens Vieira kommer fra Porto.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer