LANG VEI TILBAKE: Lucas Leiva går glipp av hele denne sesongen, etter å ha røket korsbåndet i en kamp mot Chelsea. Nå er han tilbake i England for å starte rehabiliteringen. Foto: AFP PHOTO/ PAUL ELLIS
LANG VEI TILBAKE: Lucas Leiva går glipp av hele denne sesongen, etter å ha røket korsbåndet i en kamp mot Chelsea. Nå er han tilbake i England for å starte rehabiliteringen. Foto: AFP PHOTO/ PAUL ELLISVis mer

- Om noen uker skal jeg gå igjen

Lucas Leiva er utålmodig etter korsbåndskaden.

Midtbanespiller Lucas Leiva (25) er tilbake i Liverpool for å fortsette rehabiliteringen etter korsbåndskaden.

Brasilianeren måtte operere kneet etter at han pådro seg skaden i ligacupkvartfinalen mot Chelsea i november. For lengst er det klart at Lucas Leiva må stå over resten av sesongen.

- Jeg må forsikre meg om at opptreningen blir perfekt slik at jeg kommer tilbake på banen så raskt som mulig. Neste delmål er å få tilbake bevegelse i kneleddet. I løpet av de nærmeste ukene skal jeg kunne begynne å gå igjen, sier brasilianeren til klubbens nettsted.

I løpet av en måned regner han med å være tilbake i vekttrening på helsestudio.

- Med krykker er det ikke mye man får gjort. Jeg kan ikke vente med å komme tilbake i bevegelse, trene med vekter og drive bevegelsestrening i svømmehallen, sier han.

(NTB)