Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Om noen vet hvor han er, send meg et brev

Blackpool-treneren finner ikke spissen sin.

SAVNET: Blackpool-spissen Nile Ranger har blitt etterlyst av klubbens manager, Lee Clark. På julaften forteller treneren at Nile Ranger skal befinner seg i London, og at han ikke har blitt sett i Blackpool på to uker. Ranger har tidligere spilt for Newcastle (på bildet), og Swindon. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SAVNET: Blackpool-spissen Nile Ranger har blitt etterlyst av klubbens manager, Lee Clark. På julaften forteller treneren at Nile Ranger skal befinner seg i London, og at han ikke har blitt sett i Blackpool på to uker. Ranger har tidligere spilt for Newcastle (på bildet), og Swindon. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer

Fotballklubben Blackpool etterlyser sin omstridte spiss Nile Ranger. Han har vært forsvunnet i to uker, opplyste manager Lee Clark julaften.

Clark tror at den tidligere Newcastle- og Swindon-spilleren befinner seg i London, men han har ikke greid å komme i kontakt med 23-åringen.

- Om noen vet hvor han er så send meg et brev, og så tar vi det derfra, sa Clark til Blackpool-avisen The Gazette.

- Jeg vet ikke hvor han er. Jeg har ikke sett ham på over to uker. Han er blitt bedt om å komme på trening og spille kamper, men han har ikke dukket opp.

Spillerens kontrakt med Swindon ble terminert i mai etter en rekke disiplinærsaker. Han skrev under for Blackpool i august.

- Av en eller annen grunn ser Nile ut til å være tilbake i London, men vi vet ikke hvorfor. Vi har informert ham om treningstidene, men han har visst kommet til at det ikke inngår i planene hans, sier Clark. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media